Xiaomi Mix Fold 3: Πότε κυκλοφορεί

Xiaomi Mix Fold 3: Πότε κυκλοφορεί

Ο πρόεδρος της Xiaomi Lu Weibing απάντησε στα σχόλια μιας ανάρτησης που έκανε σχετικά με την τελευταία εργοστασιακή αναβάθμιση της Xiaomi, το Xiaomi Mix Fold 3 .

Το πρώτο μοντέλο που θα παράγει μαζικά θα είναι ακριβώς το Mix Fold 3 και θα είναι διαθέσιμο τον Αύγουστο. Προφανώς έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις όσον αφορά τα συστήματα κατασκευής για να διασφαλιστεί ότι το Mix Fold 3 μπορεί να είναι πιο λεπτό και πιο δυνατό στο Ίδια στιγμή. Θα έχει επίσης κάμερες με την επωνυμία Leica.

Το Mix Fold 2 κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του περασμένου έτους .Οπότε φαίνεται ότι αυτός ο μήνας είναι πλέον λίγο πολύ παράδοση για την άφιξη νέων πτυσσόμενων συσκευών Xiaomi. Αυτό το μοντέλο έχει πάχος 11,2 mm σε αναδιπλωμένη κατάσταση. Αυτό ήταν ήδη εντυπωσιακό, αλλά φαίνεται ότι η Xiaomi κατάφερε με κάποιο τρόπο να κάνει το Mix Fold 3 ακόμη πιο λεπτό από αυτό.

Τα άσχημα νέα είναι ότι το Mix Fold 3 προφανώς θα παραμείνει στην Κίνα όπως και ο προκάτοχός του, χωρίς να έχει επίσημη διεθνή κυκλοφορία. Αυτό θα ήταν κρίμα, αλλά έχουμε συνηθίσει στις κινεζικές εταιρείες να φοβούνται να βγάλουν τα πτυσσόμενα τους έξω από την εγχώρια αγορά τους – είναι μια τάση τα τελευταία δύο χρόνια. Μόνο η Samsung επωφελείται από αυτό πραγματικά και οι καταναλωτές χάνουν, αλλά είναι αυτό που είναι.

Το Mix Fold 3 έχει φημολογηθεί θα διαθέτει κάμερα selfie κάτω από την οθόνη στην κύρια αναδιπλούμενη οθόνη, φακό ζουμ 5x με περισκόπιο στο πίσω μέρος, chipset Snapdragon 8 Gen 2 και υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση 50 W.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *