Samsung Galaxy Z Fold4:  αποκτά One UI 5.1.1

Samsung Galaxy Z Fold4: αποκτά One UI 5.1.1

To Samsung Galaxy Z Fold4 δέχεται πια την έκδοση beta σε όσους έχουν εγγραφεί. Το One UI 5.1.1 διαθέτει στην πραγματικότητα πολλές νέες δυνατότητες στο αναδιπλούμενο smartphone.

Το αρχείο καταγραφής αλλαγών αναφέρει βελτιωμένες προεπισκοπήσεις στις Πρόσφατες εφαρμογές για εφαρμογές διαχωρισμένης οθόνης, πλήρους οθόνης ή αναδυόμενων εφαρμογών, απευθείας εναλλαγή από αναδυόμενες σε διαχωρισμένες οθόνες, μετακίνηση αναδυόμενων εφαρμογών εκτός οθόνης για ασφαλή διατήρηση έως ότου θέλετε να επιστρέψετε σε αυτούς, προεπισκόπηση εφαρμογών όταν τοποθετούνται με το S Pen πάνω από τα εικονίδια τους, η γραμμή εργασιών μπορεί πλέον να εμφανίζει έως και 4 εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα (από 2 προηγουμένως) και αυτόματη προσαρμογή της περιοχής της γραμμής εργασιών εάν εμφανίζονται 7 ή λιγότερα εικονίδια.

Επιπλέον, πολλές ακόμη εφαρμογές μπορούν να αναγκαστούν να υποστηρίξουν τον πίνακα λειτουργίας Flex Mode και, όταν το χρησιμοποιείτε με μέσα, έχετε πλέον κουμπιά για γρήγορη μετάβαση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω για 10 δευτερόλεπτα, ενώ πατώντας τη γραμμή χρόνου θα μεταβείτε στη συγκεκριμένη θέση στο χρονοδιάγραμμα. Η γραμμή εργαλείων του πίνακα ευέλικτης λειτουργίας είναι προσαρμόσιμη και η Γρήγορη κοινή χρήση με τις επαφές είναι πλέον πάντα δυνατή, ακόμη και όταν δεν βρίσκονται κοντά. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια ημερομηνία λήξης σε ένα κοινόχρηστο αρχείο και ακόμη και να καταργήσετε την κοινή χρήση του, αν θέλετε, ανά πάσα στιγμή.

Η εφαρμογή Κάμερα λαμβάνει κάποιες βελτιώσεις για τη λειτουργία Pro σε Flex Mode, τη δυνατότητα επιλογής πολλαπλών φωτογραφιών κατά τη χρήση της προβολής λήψης στην κύρια οθόνη, μια πιο βολική προεπισκόπηση επανεξέτασης, ευκολότερη εφαρμογή των εφέ και τη δυνατότητα αντιγραφής και επικόλλησης τόνων και φίλτρων που εφαρμόζονται στις φωτογραφίες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *