Apple : εργάζεται σε φορητό υπολογιστή με αναδιπλούμενη οθόνη

Apple : εργάζεται σε φορητό υπολογιστή με αναδιπλούμενη οθόνη

Η  Apple φαίνεται ότι θα είναι ο άμεσος ανταγωνιστής της Asus σε φορητούς υπολογιστές με αναδιπλούμενη οθόνη.

Η  Apple εργάζεται σε έναν φορητό υπολογιστή με αναδιπλούμενη οθόνη. Βρίσκεται σε συζητήσεις με προμηθευτές για την κυκλοφορία ενός MacBook με αναδιπλούμενη οθόνη. 

 Οι κορεάτες κατασκευαστές οθονών όπως η Samsung Display και η LG Display έχουν επενδύσει πολλά σε πάνελ OLED για φορητούς υπολογιστές πρόσφατα, τώρα που η αγορά των smartphone είναι αρκετά κορεσμένη. Και οι δύο εταιρείες “συντονίζουν σχέδια ανάπτυξης και παραγωγής για πτυσσόμενα πάνελ OLED για φορητούς υπολογιστές”, καθώς η νέα αγορά γι ‘αυτούς μεγαλώνει.

Μια παραγγελία από την Apple θα έκανε σίγουρα ένα τεράστιο βήμα σε αυτή τη μικροσκοπική ακόμη αγορά. Τα μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης είναι βέβαιο ότι θα είναι πιο κερδοφόρα για τους κατασκευαστές πάνελ. Ωστόσο, είναι πιο δύσκολο να επιτευχθούν μεγάλες πυκνότητες pixel όσο μεγαλώνουν. Οι πτυσσόμενες οθόνες για φορητούς υπολογιστές είναι πιο κερδοφόρες από τις αναδιπλούμενες οθόνες για smartphone. Επομένως αυτό θα είναι μια τεράστια ευκαιρία για τους κατασκευαστές οθονών να κερδίσουν κάποια επιπλέον χρήματα στο εγγύς μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *