WhatsApp :  Νέες δυνατότητες

WhatsApp : Νέες δυνατότητες

Οι χρήστες του WhatsApp είναι απολαυστικοί καθώς αρχίζουν να κυκλοφορούν προτάσεις για αυτοκόλλητα. Από το iOS v23.14.0.70 και το Android v2.23.14.16 και μετά, οι χρήστες WhatsApp μπορούν να αναμένουν ένα αναδυόμενο δίσκο με αυτοκόλλητα πάνω από το πλαίσιο μηνυμάτων. Εδώ και αρκετά χρόνια, αυτή η δυνατότητα υπάρχει ήδη σε άλλες εφαρμογές, όπως το LINE και το Telegram.

WhatsApp beta features screenshotWhatsApp beta features screenshot

Το WhatsApp φέρεται να εργάζεται για να φέρει μια γραμμή φίλτρου για να κάνει τις συνομιλίες εύκολα προσβάσιμες ανά κατηγορίες. Εκτός από την προεπιλεγμένη λίστα, οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν τις συνομιλίες τους σύμφωνα με τις συνομιλίες. Αυτό υποδηλώνει ότι οι συνομιλίες μπορούν να χαρακτηριστούν ως προσωπικές ή επαγγελματικές. Δούλευε σε πρόχειρα φίλτρα και αρχεία κατάστασης, που δείχνει ένα μοτίβο προσπάθειας για να διευκολυνθεί η διαχείριση των συνομιλιών για τους χρήστες. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις Android πάνω από την έκδοση 2.23.14.17 και θα διατεθεί σε ευρύτερο κοινό τις επόμενες εβδομάδες.

Το WhatsApp αναπτύσσει έναν μηχανισμό χρονοδιακόπτη για καρφιτσωμένα μηνύματα, όπου θα ξεκαρφιτσώνεται αυτόματα μετά από μια επιλεγμένη διάρκεια. Είναι διαθέσιμα μόνο τρία χρονικά διαστήματα, που σημαίνει ότι ένα μήνυμα δεν μπορεί να καρφιτσωθεί επ’ αόριστον. Οι χρήστες μπορούν να καρφιτσώσουν ένα μήνυμα για 24 ώρες, 7 ημέρες ή 30 ημέρες.

Επίσης, διευκολύνει τη σύζευξη συσκευών προσθέτοντας μια εναλλακτική λύση στη σάρωση κωδικών QR. Οι χρήστες μπορούν να αναμένουν να δουν μια επιλογή σύνδεσης νέων συσκευών χρησιμοποιώντας έναν αριθμό τηλεφώνου αντί της προεπιλεγμένης επιλογής σάρωσης QR. Αυτό μπορεί να προσφέρει ευελιξία σε συσκευές με δυσλειτουργικές κάμερες ή φορητούς υπολογιστές και να μειώσει την ταλαιπωρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *