Amazon Appstore : έρχεται στα Windows 11

Amazon Appstore : έρχεται στα Windows 11

Στην παρουσίαση του Windows 11, η Microsoft ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Amazon για να προσφέρει το Appstore της στα Windows 11.

H Microsoft κυκλοφόρησε το Amazon Appstore για Windows 11 σε έκδοση προεπισκόπησης. Την περασμένη εβδομάδα, η Amazon αποκάλυψε αθόρυβα ότι το Appstore είναι πλέον γενικά διαθέσιμο για προγραμματιστές Android .

Σε μια ανάρτηση στο blog, η Amazon δήλωσε:

Σε συνεργασία με τη Microsoft, χρησιμοποιήσαμε το Υποσύστημα Windows για Android (WSA) για να παρέχουμε μια πρώτης τάξεως εμπειρία για την εκτέλεση εφαρμογών Android του Amazon Appstore. Δημοφιλείς εφαρμογές και παιχνίδια Android προσεγγίζουν πλέον νέους χρήστες σε υπολογιστές χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν ξεχωριστή έκδοση για υπολογιστές για Windows.

Τυχόν εφαρμογές Android που υποβάλλονται στο Amazon Appstore για Windows 11 για έγκριση πρέπει να έχουν τις ακόλουθες απαιτήσεις συστήματος:

  • RAM: 8 GB (ελάχιστο) 16 GB (συνιστάται)
  • Τύπος αποθήκευσης: Μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης ή SSD (συνιστάται)
  • Αρχιτεκτονική επεξεργαστή: x64 ή ARM64
  • Πλατφόρμα εικονικής μηχανής: Αυτή η ρύθμιση πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στοΕνεργοποίηση εικονικοποίησης σε υπολογιστές με Windows 11.

Οι προγραμματιστές εφαρμογών Android μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε άλλα εργαλεία για να λειτουργούν καλά οι εφαρμογές τους στα Windows 11. Ένα από αυτά είναι το Amazon Input SDK. Οι προγραμματιστές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν γρήγορα μια επικάλυψη για την εμφάνιση των στοιχείων ελέγχου πληκτρολογίου και ποντικιού για την εφαρμογή τους ή το παιχνίδι Android.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *