Linux Mint 21.2 : τελική δοκιμή

Linux Mint 21.2 : τελική δοκιμή

Το Linux Mint 21.2 δείχνει ότι βρίσκεται σε τελικό στάδιο δοκιμών . Υπάρχουν τρεις εκδόσεις που ετοιμάζονται, Cinnamon, MATE και Xfce.

Η δοκιμή των τελικών ISO έρχεται λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες από την ανακοίνωση beta στο κοινό. Την 1η Ιουλίου, ο επικεφαλής του έργου Linux Mint έγραψε ότι η ομάδα είχε ήδη συγκεντρώσει 60 αναφορές σφαλμάτων .

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που θα είναι διαθέσιμες στο Linux Mint 21.2 είναι η εισαγωγή στυλ στην έκδοση Cinnamon. Σας επιτρέπουν να συνδυάσετε διαφορετικά χρώματα έμφασης και να επιλέξετε σκούρα, ανοιχτά ή μικτά θέματα .

Όσοι χρήστες κατέβασαν το beta θα μπορούν να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις . Οι χρήστες του Linux Mint 21.1 θα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση αρκετά εύκολα μέσω του μενού στον διαχειριστή ενημερώσεων, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό.

Τα Linux Mint 21, 21.1 και 21.2 βασίζονται όλα σε Ubuntu 22.04 LTS και ως εκ τούτου θα λαμβάνει ενημερώσεις μέχρι το 2027. Το πλεονέκτημα της αναβάθμισης είναι ότι λαμβάνετε τις βελτιώσεις στις οποίες εργάζεται η ομάδα του Linux Mint, όπως στυλ για το Cinnamon.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να δημοσιοποιηθούν τα ISO, συνήθως, είναι μόνο λίγες ημέρες. Δεν είναι ασυνήθιστο για τα ISO να αποτυγχάνουν στις δοκιμές και αυτό μπορεί να καθυστερήσει την κυκλοφορία καθώς τα νέα ISO υποβάλλονται σε δοκιμές.

Αφού περάσουν οι δοκιμές, θα πρέπει στη συνέχεια να περιμένουμε την ομάδα να γράψει αναρτήσεις ιστολογίου για τις κυκλοφορίες. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε το νέο λογισμικό, μερικές φορές μπορείτε να το βρείτε σε επίσημους καθρέφτες πριν από την ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *