Microsoft 365 : νέες δυνατότητες στο Teams Phone

Microsoft 365 : νέες δυνατότητες στο Teams Phone

Νέες δυνατότητες του Microsoft 365 Teams είναι διαθέσιμες για τους Insiders. Τα μέλη του Teams Public Preview μπορούν να δοκιμάσουν νέους τρόπους για τους χρήστες που ονομάζονται εκπρόσωποι να απαντούν σε κλήσεις στο Teams Phone.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας μπορούν να ονομαστούν ως εκπρόσωποι στο Teams. Μπορούν να δώσουν κάποιο έλεγχο του Teams Phone σε άλλους, οι οποίοι ονομάζονται εκπρόσωποι. Τα στελέχη μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δυνατότητα, ώστε οι βοηθοί τους να μπορούν να λαμβάνουν τις τηλεφωνικές κλήσεις της ομάδας για αυτούς. Έαν ένας υπάλληλος πηγαίνει σε παρατεταμένη άδεια ή σε διακοπές , μπορεί να ονομάσει έναν εκπρόσωπο που θα απαντά στις κλήσεις ενώ λείπει.

Με αυτήν τη νέα ενημέρωση Insider, οι εκπρόσωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από νέες δυνατότητες στο Teams Phone .Η ανάρτηση ιστολογίου της Microsoft αναφέρει:

Έχουμε προσθέσει τις ακόλουθες βελτιώσεις για τους αντιπροσώπους:

  • Εύκολη εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών τηλεφωνικών γραμμών
  • Συμμετάσχετε σε ενεργές κλήσεις για αντιπροσώπους και εκπροσώπους
  • Ελέγξτε τα δικαιώματα συνέχισης κλήσεων και συμμετάσχετε σε ενεργή κλήση
  • Προβολή ιστορικού κλήσεων για εκπροσώπους και πληρεξούσιους για κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν ή ελήφθησαν

Η ανάρτηση ιστολογίου περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πως οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τους αντιπροσώπους στο Teams Phone. Επίσης , μπορούν να ρυθμίσουν τον τρόπο επιλογής των συγκεκριμένων δικαιωμάτων στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση αυτοί οι εκπρόσωποι. Οι αντιπρόσωποι εξακολουθούν να μπορούν να προβάλλουν και να συμμετέχουν σε οποιεσδήποτε κλήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *