OnePlus 12 : H κάμερα Zoom

OnePlus 12 : H κάμερα Zoom

Εμφανίστηκαν κάποιες εικόνες για το OnePlus 12 που παρουσιάζουν την κάμερα ζουμ περισκοπίου.

Ο σχεδιασμός της μονάδας κάμερας θυμίζει πολύ το OnePlus 11’s, μόνο με διαφορές που απαιτούνται από την παρουσία του περισκοπίου. Ο κύριος και ο υπερευρυγώνιος αισθητήρας βρίσκονται στην επάνω «σειρά» , ο ένας δίπλα στον άλλον, ενώ το περισκόπιο καταλαμβάνει μόνο του την κάτω «σειρά». Η συνεργασία της Hasselblad εξακολουθεί να είναι δυνατή και το λογότυπο βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές τις «σειρές».

Η οθόνη είναι ελαφρώς κυρτή και η εγκοπή με διάτρηση για την κάμερα selfie είναι κεντραρισμένη. Η οθόνη έχει διαστάσεις 6,7″ και φυσικά θα είναι OLED 120 Hz QHD+.

Το OnePlus 12 πιθανότατα θα τροφοδοτείται από το Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC, το οποίο θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο. Το OnePlus 12 θα έχει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης 100W ή 150W.

Φήμες λένε ότι η κύρια και η εξαιρετικά ευρεία κάμερα θα έχουν και οι δύο ανάλυση 50 MP, ενώ η κάμερα ζουμ περισκοπίου λέγεται ότι θα επιλέξει έναν αισθητήρα OmniVision 64 MP. Τις selfies πρέπει να φροντίζει ένας snapper 32 MP.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *