Apple Watch Ultra 2 :θα έχει 3D εκτυπωμένα μέρη

Apple Watch Ultra 2 :θα έχει 3D εκτυπωμένα μέρη

Ένας αναλυτής της Apple επιβεβαιώνει προηγούμενες φήμες ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα sequel του πρωτότυπου Apple Watch Ultra.

Το νέο wearable έρχεται στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους , με πιθανό τον Σεπτέμβριο . Ανεξάρτητα από το πότε θα παρουσιαστεί, θα έχει ένα ενδιαφέρον κατόρθωμα: 3D εκτυπωμένα μέρη.

Apple Watch Ultra 2 to have 3D printed parts, coming later this year

Η Apple λέγεται ότι υιοθετεί την τεχνολογία 3D εκτύπωσης για «μερικά από τα μηχανικά μέρη τιτανίου» του επερχόμενου Watch Ultra.

Αυτά τα εξαρτήματα θα πρέπει ακόμα να περάσουν από ορισμένες διαδικασίες CNC. Ωστόσο, η αλλαγή σε τρισδιάστατη εκτύπωση θα εξακολουθήσει να μειώνει τους χρόνους παραγωγής και το κόστος.

Ο Kuo αποκαλύπτει ότι η Farsoon και η BLT είναι οι προμηθευτές τρισδιάστατων εκτυπωτών για την Apple. Από την άλλη μεριά, η IPG Photonics είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των απαιτούμενων εξαρτημάτων λέιζερ. Εάν η εισαγωγή της τρισδιάστατης εκτύπωσης στην παραγωγή του Apple Watch Ultra λειτουργήσει καλά, τότε η εταιρεία αναμένεται να υιοθετήσει την τεχνική για ακόμη περισσότερα από τα προϊόντα της στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *