Apple Mac : πότε θα  κυκλοφορήσουν

Apple Mac : πότε θα κυκλοφορήσουν

Η Apple προετοιμάζεται για την κυκλοφορία των πρώτων M3 Apple Silicon Mac της τον Οκτώβριο. Οι νέοι Mac αναφέρεται ότι περιλαμβάνουν ένα M3 iMac, ένα M3 MacBook Air 13 ιντσών και ένα M3 MacBook Pro. Το M3 iMac αναμένεται να είναι μια μικρή αναβάθμιση του τρέχοντος M1 iMac. Παράλληλα, τα M3 MacBook Air και M3 MacBook Pro να είναι πιο σημαντικές αναβαθμίσεις.

Τα μοντέλα Μ3 φημολογούνται να βασίζονται σε έναν νέο κόμβο διεργασίας 3 nm. Έτσι, θα είναι τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά από τα τσιπ M2 που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή σε Mac. Τα τσιπ M3 θα μπορούσαν να προσφέρουν έως και 20% ταχύτερη απόδοση CPU και έως και 30% ταχύτερη απόδοση GPU από τα τσιπ M2.

Το τσιπ M3 πιθανότατα θα έχει πλήθος πυρήνων CPU και GPU παρόμοια με το τσιπ M2. Η εστίαση της Apple στο τσιπ M3 βελτιστοποιεί την απόδοση ισχύος και τη συνολική απόδοση του συστήματος.

Images of new Apple MacBooks

Το νέο MacBook Air 15 ιντσών είναι το πιο πρόσφατο λεπτό και ελαφρύ notebook της Apple. Στην πραγματικότητα, η Apple ισχυρίζεται ότι είναι το λεπτότερο notebook 15 ιντσών που κατασκευάστηκε ποτέ στα 11,5 mm.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το iPhone 15, το Watch Series 9 και ένα νέο Apple Watch Ultra σε μια εκδήλωση τύπου που θα μπορούσε να συμβεί τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο

Ωστόσο, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη σχέδια για τους M3 Mac. Οι νέοι Mac θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντική ώθηση για τη σειρά Mac της Apple, προσφέροντας σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση σε σχέση με τα τρέχοντα μοντέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *