Nvidia: Νέα έκδοση λογισμικού  για όλα τα Windows 64-bit

Nvidia: Νέα έκδοση λογισμικού  για όλα τα Windows 64-bit

Η Nvidia κυκλοφόρησε ένα εργαλείο ενημέρωσης υλικολογισμικού για το DisplayPort (DP) 1.3 και το DP 1.4. Στο έγγραφο υποστήριξής της εξηγεί ότι οι χρήστες που εκτελούν τέτοιες προδιαγραφές οθόνης χωρίς το απαραίτητο υλικολογισμικό μπορούν να αντιμετωπίσουν μαύρη οθόνη μέχρι να μπορέσει να φορτώσει το λειτουργικό σύστημα.

Ουσιαστικά, αυτό που κάνει αυτό το εργαλείο είναι να ανιχνεύει εάν η GPU απαιτεί ένα νεότερο υλικολογισμικό για την σωστή εκτέλεση των DP 1.3 και DP 1.4. Ως εκ τούτου, η ενημέρωση υλικολογισμικού προορίζεται για την αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας. Η Turing (σειρά RTX 20/σειρά GTX 16) και οι νεότερες GPU διαθέτουν ήδη το ενημερωμένο υλικολογισμικό. Ως εκ τούτου, τα θέματα DP μπορεί να είναι άσχετο.

Το λογισμικό έχει κυκλοφορήσει για όλες τις εκδόσεις 64-bit των Windows, π.χ. Windows 11, Windows 10, καθώς και για μη υποστηριζόμενες όπως τα Windows 7, Windows 8 και Windows 8.1. Το πρόγραμμα οδήγησης προορίζεται να εργάζεται σε κάρτες Pascal (σειρά GTX 10) μέχρι το Maxwell (σειρά GTX 900 και σειρά GTX 750).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *