Xiaomi 14: θα έχει μεγαλύτερο αισθητήρα στην κύρια κάμερα.

Xiaomi 14: θα έχει μεγαλύτερο αισθητήρα στην κύρια κάμερα.

Το Xiaomi 14 θα διατηρήσει τη συνολική του εμφάνιση, αλλά φέρνει αρκετές αναβαθμίσεις. Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 3.

Αυτή η γενιά προφανώς θα έχει επίσης αποθήκευση έως και 1 TB (τα 13 ξεπέρασαν τα 512 GB). Με βάση την προηγούμενη ανάρτηση, το Xiaomi 14 θα έχει μπαταρία 4.860mAh με ενσύρματη φόρτιση 90W και ασύρματη φόρτιση 50W (από 4.500mAh 67/50W).

Leaked Xiaomi 14 schematic
Xiaomi 13 image

Υπάρχει  ένα οικείο σχέδιο με ένα τετράγωνο νησί της κάμερας κρυμμένο στην επάνω αριστερή γωνία. Αυτή τη φορά, ωστόσο, θα χωριστεί σε τέσσερις αισθητήρες, όχι σε τρεις.

Η κύρια κάμερα θα αποκτήσει έναν ακόμη μεγαλύτερο αισθητήρα – 50MP 1/1,28”, από 50MP 1/1,49”. Θα συνοδεύεται από μια κάμερα «μεσαίου τηλεφακού», πιθανώς με τυπικό φακό όπως ο προκάτοχός του . Δεν υπάρχει καμία υπόδειξη για το ποιος μπορεί να είναι ο τέταρτος αισθητήρας (ο τρίτος είναι η εξαιρετικά ευρεία κάμερα, φυσικά).

Η Xiaomi παραδοσιακά λανσάρει τη ναυαρχίδα της ακριβώς στο τέλος του έτους, εν μέρει για να συμπέσει με την πρώτη διαθεσιμότητα του επόμενου τσιπ Snapdragon 8. Επομένως, απέχουμε ακόμη μήνες από το Xiaomi 14 και την οικογένεια (θα υπάρχει ένα μοντέλο Pro, το Ultra μπορεί να φτάσει ή να μην φτάσει αργότερα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *