Bing Chat Enterprise : ανακοινώθηκε από τη Microsoft

Bing Chat Enterprise : ανακοινώθηκε από τη Microsoft

Ως μέρος της εκδήλωση συνεργατών Microsoft Inspire 2023 σήμερα, η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε το Bing Chat Enterprise. Αυτή η παραλλαγή του Bing Chat, θα προσφέρει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς πρόσβαση σε γρήγορες απαντήσεις . Επίσης θα βοηθήσει στην ανάλυση δεδομένων ειδικά για την εταιρική πελατειακή βάση.

Η Microsoft λέει ότι η μεγάλη διαφορά μεταξύ του κανονικού Bing Chat και του νέου Bing Chat Enterprise είναι ότι αυτή η νέα υπηρεσία θα είναι αρκετά ασφαλής. Έτσι, οι επιχειρήσεις θα μπορούν να τη χρησιμοποιούν χωρίς να ανησυχούν ότι οι πληροφορίες τους θα φτάσουν στον έξω κόσμο.

Microsoft bing chat enterprise

Το Bing Chat Enterprise θα συλλέγει πληροφορίες από τον ιστό και θα περιλαμβάνει παραπομπές. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει γραφικά όπως εικόνες, γραφήματα, γραφήματα και άλλα για τις απαντήσεις του.

Θα είναι επίσης διαθέσιμο στο εγγύς μέλλον μέσω του Windows Copilot. Είναι μια δυνατότητα στα Windows 11 που δοκιμάζεται αυτήν τη στιγμή από τους Dev Channel Insiders.

Εάν είστε τρέχων συνδρομητής σε αυτές τις υπηρεσίες Microsoft 365. μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο chatbot του Bing Chat Enterprise .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *