WhatsApp : Νέα λειτουργία

WhatsApp : Νέα λειτουργία

Το WhatsApp έχει πλέον διευκολύνει την αποστολή μηνυμάτων σε άγνωστους αριθμούς χωρίς να τους προσθέτει στη λίστα επαφών σας. Η δυνατότητα που λειτουργεί τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Για να στείλετε μήνυμα σε έναν άγνωστο αριθμό στο WhatsApp, πατήστε το κουμπί Νέα συνομιλία στην καρτέλα Συνομιλίες. Υπάρχει στην επάνω δεξιά γωνία στο iOS και στην κάτω δεξιά γωνία στο Android. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον επιθυμητό αριθμό στη γραμμή αναζήτησης. Περιμένετε να τον αναζητήσει η εφαρμογή. Στο Android, πρέπει πρώτα να πατήσετε το εικονίδιο του φακού στην επάνω δεξιά γωνία και μετά να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου.

WhatsApp

Εάν ο αριθμός τηλεφώνου δεν βρίσκεται στις επαφές σας αλλά είναι διαθέσιμος στο WhatsApp, θα εμφανιστεί ένα κουμπί Συνομιλίας. Απλώς πατήστε αυτό το κουμπί για να ξεκινήσετε μια συνομιλία με το άγνωστο άτομο. Το κουμπί Συνομιλία θα εμφανιστεί ακόμα και αν στείλατε μηνύματα στον μη αποθηκευμένο αριθμό στο παρελθόν.

Συνιστάται να προχωράτε με προσοχή όταν στέλνετε και λαμβάνετε μηνύματα από άγνωστους αριθμούς. Εάν δεν θέλετε να σας διακόπτουν κλήσεις από άτομα που δεν γνωρίζετε, το WhatsApp πρόσθεσε πρόσφατα ένα κουμπί εναλλαγής σίγασης άγνωστων καλούντων στην εφαρμογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *