Microsoft Exchange Online : Νέα επίθεση

Microsoft Exchange Online : Νέα επίθεση

Η Microsoft διερευνά μια συνεχιζόμενη διακοπή λειτουργίας του Exchange Online . Αυτή η επίθεση εμποδίζει τους πελάτες να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προκαλεί σφάλματα 503 σε συστήματα που επηρεάζονται.

Οι επηρεαζόμενοι χρήστες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από περιβάλλοντα του Microsoft 365.

«Διερευνούμε ένα ζήτημα όπου ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να μην μπορούν να στείλουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Exchange Online λόγω μιας πρόσφατης αλλαγής στην υποδομή δωρεάν/απασχολημένου», έγραψε ο Ρέντμοντ στο Twitter.

“Καθορίζουμε ένα σχέδιο για την επίλυση του αντίκτυπου. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο EX649175 στο κέντρο διαχείρισης.”

Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Exchange Online και να δουν σφάλματα “Κακή ακολουθία εντολών”.

“Εξετάζουμε την τηλεμετρία παρακολούθησης υπηρεσιών για να απομονώσουμε τη βασική αιτία και να αναπτύξουμε ένα σχέδιο αποκατάστασης”, πρόσθεσε η Microsoft.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *