iPhone 16 Pro Max: θα έχει κάμερα περισκοπίου «Super Telephoto».

iPhone 16 Pro Max: θα έχει κάμερα περισκοπίου «Super Telephoto».

Η οικογένεια iPhone 15 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά ήδη μιλάμε για τους διαδόχους της. Το iPhone 16 Pro Max, αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2024. Αυτή η συσκευή θα έχει ένα μάλλον μοναδικό χαρακτηριστικό.

Tο iPhone 16 Pro Max θα εφοδιαστεί με κάμερα ζουμ περισκοπίου «Super Telephoto». Αυτός ο χαρακτηρισμός αναφέρεται προφανώς σε κάμερες με εστιακή απόσταση άνω των 300 χιλιοστών. Αυτό θα ήταν αρκετά τεχνικό κατόρθωμα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η τρέχουσαiPhone 14 Pro Max πρέπει να αρκεστεί σε ένα 77 χιλιοστά στο, ομολογουμένως μη περισκόπιο, zoom snapper του.

Το iPhone 15 Pro Max φημολογείται ότι θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο ενός περισκοπίου σε ένα iPhone και το επόμενο έτος το iPhone 16 Pro θα έχει επίσης περισκόπιο – απλώς όχι “Super Telephoto”. Έτσι, πιθανώς το iPhone 16 Pro θα έχει το περισκόπιο του iPhone 15 Pro Max, ενώ το iPhone 16 Pro Max θα έχει ένα ακόμη πιο προηγμένο σύστημα.

Οι κάμερες Super Telephoto χρησιμοποιούνται συχνά στη φωτογραφία αθλημάτων και άγριας ζωής και είναι επίσης ενδιαφέρουσες για πορτρέτα, με την προϋπόθεση ότι ο φωτογράφος μπορεί να απέχει αρκετά από το θέμα.

Επιπλέον, η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι η κύρια κάμερα του iPhone 16 Pro Max θα έχει 12% μεγαλύτερο αισθητήρα (μέγεθος 1/1,14″) σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro Max (1/1,28″). Το iPhone 15 Pro Max αναμένεται νακολλήσει με το υλικό του προκατόχου του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *