Huawei : τι θα παρουσιάσει με τη σειρά Mate 60

Huawei : τι θα παρουσιάσει με τη σειρά Mate 60

Η Huawei ετοιμάζεται να επαναφέρει την τρύπα διάτρησης σε σχήμα χαπιού. Το χαρακτηριστικό εμφανίστηκε για τελευταία φορά στις σειρές Mate 40 και P40 το 2020 . Τώρα η εταιρεία ετοιμάζεται να διαχωρίσει τις διπλές κάμερες και τους αισθητήρες 3D ToF από το πλαίσιο για άλλη μια φορά με τη σειρά Mate 60 αυτό το φθινόπωρο.

Η Huawei λανσάρει αυτόν τον κεντρικά τοποθετημένο σχεδιασμό διπλής κάμερας selfie, που πρωτοστάτησε η Apple στη σειρά iPhone 14 Pro.

Huawei to introduce its own Dynamic Island with the Mate 60 series

Δύο κάμερες, η μία από τις οποίες είναι αισθητήρας ToF δεν είναι νέο χαρακτηριστικό για τις ναυαρχίδες της Huawei. Κυκλοφόρησε από το 2019 και την κυκλοφορία του Mate 30, και μάλιστα έφτασε στη σειρά P για μια σύντομη περίοδο. Η διαφορά τώρα είναι η τοποθέτηση – ήταν είτε στο πλάι είτε πίσω από μια πλήρη εγκοπή σε προηγούμενα τηλέφωνα Mate.

Όταν η Apple έφερε τα πιο πρόσφατα iPhone της, εισήγαγε επίσης μια λειτουργία λογισμικού που ονομάζεται Dynamic Island, αξιοποιώντας στο έπακρο το cutout που λίγοι βρήκαν αισθητικά ευχάριστο. Αναμένουμε από την Huawei να κάνει κάτι παρόμοιο – σχεδιάζοντας ειδοποιήσεις και εφαρμογές γύρω από τη βελτιστοποίηση και τη χρήση αυτής της μικρής αλλά φαινομενικά σημαντικής περιοχής για τους πελάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *