ChatGPT:  προσθέτει προσαρμοσμένες οδηγίες

ChatGPT: προσθέτει προσαρμοσμένες οδηγίες

Εάν πληκτρολογείτε μια συνομιλία με ένα chatbot όπως το ChatGPT, θα δείτε ότι δεν θα θυμάται ποιος είστε. Βασικά μιλάτε με ένα κάτι με το οποίο έχετε συνομιλήσει χιλιάδες φορές, αλλά δεν έχει ιδέα ποιος είστε.

Οι άνθρωποι στο OpenAI θέλουν να το αλλάξουν αυτό . Έτσι, προσθέτουν μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται προσαρμοσμένες οδηγίες. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να προσθέσουν συγκεκριμένα στοιχεία ή πληροφορίες στο chatbot ChatGPT που αποθηκεύονται για μελλοντική χρήση.

Το ChatGPT θα λάβει υπόψη τις προσαρμοσμένες οδηγίες σας για κάθε συνομιλία στο μέλλον. Το μοντέλο θα λαμβάνει υπόψη τις οδηγίες κάθε φορά που απαντά. Επομένως δεν θα χρειάζεται να επαναλαμβάνετε τις προτιμήσεις ή τις πληροφορίες σας σε κάθε συνομιλία.

Η ανάρτηση ιστολογίου πρόσφερε μερικά παραδείγματα για το πώς θα λειτουργούσε κατά την αλληλεπίδραση με το ChatGPT. Εάν ένας προγραμματιστής θέλει να χρησιμοποιήσει το chatbot για βοήθεια στην κωδικοποίηση, αλλά δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα Python, ο προγραμματιστής μπορεί τώρα να πει στο ChatGPT να μην χρησιμοποιεί την Python εκ των προτέρων.

Επίσης, ένας δάσκαλος που δημιουργεί σχέδια μαθήματος για την τάξη του μπορεί να χρησιμοποιήσει το ChatGPT, αλλά με προσαρμοσμένες οδηγίες, μπορεί να του πει να θυμάται ότι είναι για μια συγκεκριμένη τάξη και μάθημα, όπως οι Φυσικές Επιστήμες 3ης τάξης.

Προσαρμοσμένες οδηγίες είναι προς το παρόν διαθέσιμες ως δυνατότητα beta για άτομα που εγγράφονται στο tέχει 20 $ το μήνα ChatGPT Plus συνδρομητικό πρόγραμμα. Εάν είστε διατεθειμένοι να περιμένετε λίγο περισσότερο, η ανάρτηση ιστολογίου λέει ότι η νέα δυνατότητα θα αρχίσει να κυκλοφορεί σε όλους τους χρήστες ChatGPT τις επόμενες εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *