iPhone 15 Pro :  θα είναι σε περιορισμένη ποσότητα 

iPhone 15 Pro :  θα είναι σε περιορισμένη ποσότητα 

Το Apple iPhone 15 Pro θα είναι σε πολύ μικρή προσφορά μόλις κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο. Έχει να κάνει με προβλήματα με την κατασκευή οθόνης στο LG Display.

Αυτά τα προβλήματα πηγάζουν από το γεγονός ότι χρησιμοποιείται μια νέα διαδικασία κατασκευής προκειμένου να συρρικνωθεί το μέγεθος της στεφάνης. Είναι προφανώς ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα Apple που αντιμετώπισε επίσης για ορισμένα μοντέλα Apple Watch στο παρελθόν.

Οι οθόνες για το iPhone 15 Pro φέρεται να αποτυγχάνουν στα τεστ αξιοπιστίας κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας κατά την οποία η οθόνη συγχωνεύεται με το μεταλλικό κέλυφος. Η Apple αυτή τη στιγμή τροποποιεί τον σχεδιασμό των οθονών που κατασκευάζει η LG. Στόχος είναι να περάσουν τις προαναφερθείσες δοκιμές, ενώ έχει επίσης οθόνες κατασκευασμένες από τη Samsung που μπορεί να χρησιμοποιήσει για συναρμολόγηση.

Αυτά τα ζητήματα θα οδηγήσουν στο να μην υπάρχουν πολλές μονάδες διαθέσιμες αμέσως από την κυκλοφορία. Το iPhone 15 Pro Max θα είναι το πιο δύσκολο να αποκτηθεί, ακολουθούμενο από το Pro.

Η Apple θα καθυστερούσε την κυκλοφορία κατά μερικές εβδομάδες, αλλά αυτή η νέα πηγή έρχεται σε αντίθεση με αυτό, ακολουθώντας την υπόθεση της έλλειψης. Είτε έτσι είτε αλλιώς, κάτι συμβαίνει με αυτές τις οθόνες και επηρεάζει τα σχέδια κυκλοφορίας της Apple.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *