Windows 11 : βελτιώσεις γραφικών για οθόνες υψηλής ταχύτητας ανανέωσης

Windows 11 : βελτιώσεις γραφικών για οθόνες υψηλής ταχύτητας ανανέωσης

Οι συσκευές με γρήγορες οθόνες και υποστήριξη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης δεν είναι ξένες για το οικοσύστημα των Windows. Ως εκ τούτου, η εταιρεία θέλει να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία χρήστη εισάγοντας τις απαραίτητες βελτιώσεις και βελτιώσεις.

Η πιο πρόσφατη έκδοση προεπισκόπησης των Windows 11 έφερε δύο σημαντικές αλλαγές στα γραφικά: βελτιστοποιήσεις πολλαπλών οθονών και ενέργειας. Η πρώτη βελτίωση αφορά όσους χρησιμοποιούν δύο ή περισσότερες οθόνες υψηλής ταχύτητας ανανέωσης. Επιτρέπει στα Windows 11 να προσαρμόζουν τον ρυθμό ανανέωσης για το συγκεκριμένο περιεχόμενο σε κάθε οθόνη. Μπορείτε να έχετε υψηλότερη τιμή σε μια οθόνη με το παιχνίδι σας και χαμηλότερη τιμή στην άλλη οθόνη με βίντεο ή στατική εικόνα. Αυτό θα είναι επίσης χρήσιμο για όσους συνδέουν τους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών τους σε εξωτερικές οθόνες.

Η δεύτερη αλλαγή θα βοηθήσει το tablet ή το φορητό υπολογιστή σας με γρήγορη οθόνη. Θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια όταν βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας. Οι συσκευές με δυνατότητα Δυναμικού Ρυθμού ανανέωσης θα μειώσουν τους ρυθμούς ανανέωσης της οθόνης τους σε χαμηλότερες τιμές . Αυτή η αλλαγή απαιτεί υποστήριξη Dynamic Refresh Rate , όχι μόνο μια οθόνη με δυνατότητα υψηλής ταχύτητας ανανέωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *