Xiaomi Mix Fold 3 : Πότε θα παρουσιαστεί

Xiaomi Mix Fold 3 : Πότε θα παρουσιαστεί

Η Xiaomi είναι έτοιμη να ανακοινώσει το Mix Fold 3 τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου. Η συσκευή θα παρουσιαστεί από τον CEO της Xiaomi, Lei Jun στις 7 μ.μ. ώρα Πεκίνου (11 π.μ. UTC). Η Xiaomi στοχεύει να προσφέρει μια «ολοκληρωμένη ναυαρχίδα χωρίς ελαττώματα» και η αφίσα μάρκετινγκ περιγράφει τη συσκευή ως «καθορίζοντας ένα νέο πρότυπο για αναδιπλούμενη οθόνη».

Xiaomi Mix Fold 3 launch event poster

Ο Lei Jun περιέγραψε τη διαδικασία ανάπτυξης του Mix Fold 3 που απαιτούσε από τους μηχανικούς της Xiaomi να ανακατασκευάσουν τη δομή της συσκευής και την αναδιπλούμενη οθόνη της. Η Xiaomi μοιράστηκε επίσης ένα επίσημο teaser βίντεο που τονίζει τον αναθεωρημένο σχεδιασμό του Mix Fold 3.

Υπάρχουν επίσης υπαινιγμοί για έναν εντελώς νέο μηχανισμό μεντεσέδων. Η αφίσα του teaser δείχνει τις τέσσερις κάμερες που έχουν ρυθμιστεί από τη Leica στο πίσω μέρος του Mix Fold 3, οι οποίες στην πραγματικότητα θα έχουν την επωνυμία Leica και έναν φακό περισκοπίου.

Xiaomi Mix Fold 3 design
Xiaomi Mix Fold 3 design
Xiaomi Mix Fold 3 design
Xiaomi Mix Fold 3 design

Δυστυχώς, οι φήμες υποδηλώνουν ότι το Mix Fold 3 αναμένεται να παραμείνει αποκλειστικό στην Κίνα και δεν θα δούμε διεθνή κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *