Android 14 Beta 5: Κυκλοφορεί από την Google.

Android 14 Beta 5: Κυκλοφορεί από την Google.

H Google έχει ανακοινώσει την κυκλοφορία του Android 14 Beta 4 και άφησε να εννοηθεί ότι θα έπρεπε να περιμένουμε την σταθερή έκδοση. Δημοσίευσε ακόμη και αυτή την εικόνα του χρονικού πλαισίου κυκλοφορίας:

Google releases surprise Android 14 Beta 5, pretends it was scheduled all along

Αυτή η ακριβής εικόνα δημοσιεύεται βασικά από την Google κάθε μήνα με κάθε νέα έκδοση beta χωρίς αλλαγές. Σήμερα , υπάρχει μια  έκπληξη – η έκδοση Beta 5 για Android 14 αντί για την τελική έκδοση.

Η Google άλλαξε τα πλάνα σε σχέση με το προηγούμενο μήνα. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει επεξεργαστεί και την εικόνα της γραμμής χρόνου, η οποία τώρα μοιάζει με αυτό:

Google releases surprise Android 14 Beta 5, pretends it was scheduled all along

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο γίγαντας της αναζήτησης δεν μπόρεσε απλώς να καταλάβει το γεγονός ότι προφανώς χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την πλήρη προετοιμασία του Android 14 από ό,τι περίμενε. 

Τέλος πάντων, το Android 14 Beta 5 έχει πολλές διορθώσεις σφαλμάτων. Δεκάδες, μάλιστα, οπότε δεν θα τις απαριθμήσουμε όλες εδώ. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να τα βρείτε όλα στην Πηγή που συνδέεται παρακάτω.

Όπως και πριν, εάν η κατάλληλη συσκευή σας Pixel (που σημαίνειPixel 4a 5G ή αργότερα) είναι εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα Android Beta, θα λάβετε αυτήν την ενημέρωση μέσω του αέρα. Εάν όχι, μπορείτε να εγγράψετε τη συσκευή σας. Μόλις γίνει αυτό, θα λάβετε τη νέα Beta 5 ως over-the-air ενημέρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *