Apple Watch microLED:  καθυστέρησε λόγω προβλημάτων παραγωγής

Apple Watch microLED:  καθυστέρησε λόγω προβλημάτων παραγωγής

Tο πρώτο ρολόι της Apple με οθόνη microLED δεν θα κυκλοφορήσει το 2025 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί . Πιθανό , το  2026 λόγω τεχνολογικών περιορισμών στη διαδικασία παραγωγής. Η LG είναι ο κύριος προμηθευτής της Apple και ο κορεάτης τεχνολογικός γίγαντας ψάχνει έναν τρόπο να κάνει εφικτή την παραγωγή πάνελ microLED.

Το microLED είναι εξαιρετικά δαπανηρό για μερικούς λόγους, κυρίως για χαμηλές αποδόσεις. Η παραγωγή αυτών των πάνελ είναι πολύ δύσκολη και πολλές από τις μονάδες δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα. Η φύση των μικροσκοπικών διόδων εκπομπής φωτός κάνει την όλη διαδικασία ενοχλητική.

Υπάρχει μια λύση για να διορθώσει τα ελαττωματικά πάνελ microLED. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία από μόνη της είναι επίσης αρκετά ακριβή αυτή τη στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η LG αγοράζει τώρα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετίζονται με μια πιο ακριβή τοποθέτηση των τσιπ, με αποτέλεσμα υψηλότερες αποδόσεις.

Το πρώτο Apple Watch που θα προσφέρει τα πάνελ microLED θα είναι το Ultra και η τεχνολογία θα φτάσει αργότερα στα κανονικά μοντέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *