Microsoft:  δωρεάν νέες virtual machine  με Windows 11 

Microsoft:  δωρεάν νέες virtual machine με Windows 11 

Η Microsoft κυκλοφόρησε την ενημέρωση Αυγούστου 2023 για Περιβάλλον ανάπτυξης Windows (WDE). Αυτό είναι το δωρεάν set εικονικών μηχανών που βασίζονται σε Windows 11 και διατίθενται σε διαφορετικές διαμορφώσεις. Η έκδοση 2308 είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη από τον επίσημο ιστότοπο σε τέσσερις μορφές για διάφορα λογισμικά εικονικοποίησης. Βασίζεται στην έκδοση 22621.2134 των Windows 11 που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Microsoft Windows 11

Η ενημέρωση σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Windows 11 Enterprise δωρεάν για 90 ημέρες. Επιπλέον , περιέχει όλα όσα μπορεί να χρειαστεί κάποιος για να ξεκινήσει τη δημιουργία εφαρμογών για τα Windows 11:

  • Visual Studio 2022 Community Edition με ενεργοποιημένο το UWP, το .NET Desktop, το Azure και το Windows App SDK για φόρτους εργασίας C#.
  • Το υποσύστημα Windows για Linux 2 ενεργοποιήθηκε με εγκατεστημένο το Ubuntu.
  • Εγκαταστάθηκε το τερματικό των Windows.
  • Η λειτουργία προγραμματιστή ενεργοποιήθηκε.

Μπορείτε να κάνετε λήψη και εκτέλεση του Windows Development Environment χρησιμοποιώντας VMware (Workstation Player και Workstation Pro), VirtualBox, Parallels ή Hyper-V. Η εικονική μηχανή θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για 90 ημέρες. Μετά , θα αρχίσει να σας ενοχλεί με τυπικά πράγματα που κάνει ένα απενεργοποιημένο αντίγραφο των Windows (μαύρο φόντο επιφάνειας εργασίας, ειδοποιήσεις και περιοδικούς τερματισμούς λειτουργίας). Ωστόσο, η Microsoft τονίζει ότι δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα αντίγραφο του WDE καθώς είναι μόνο αξιολόγηση.

Η έκδοση 2308 του Windows Development Environment ισχύει έως τις 7 Νοεμβρίου 2023. Ως συνήθως, αναμένετε άλλη ενημέρωση με νέα ημερομηνία λήξης το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου μήνα. Για να λάβετε το αντίγραφο του Windows Development Environment,κατευθυνθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και επιλέξτε τη μορφή που χρειάζεστε. Σημειώστε ότι η λήψη του WDE απαιτεί τουλάχιστον 70 GB ελεύθερου χώρου και 8 GB μνήμης RAM. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας υποστηρίζει εικονικοποίηση και ότι η τεχνολογία είναι ενεργοποιημένη στην ενότητα προαιρετικών δυνατοτήτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *