Apple: θα καθυστερήσει τις αποστολές του iPhone 15 Pro Max

Apple: θα καθυστερήσει τις αποστολές του iPhone 15 Pro Max

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τη σειρά iPhone 15  τον Σεπτέμβριο, και το μέλος της οικογένειας Pro Max θα είναι το πρώτο smartphone με κάμερα περισκοπίου. Σύμφωνα με έναν αναλυτή, αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορούσε τώρα να προκαλέσει καθυστέρηση καθώς η Sony φέρεται να αδυνατεί να παρέχει αρκετό χρόνο στους αισθητήρες.

Η διακοπή είναι πιθανό να ωθήσει τις παραδόσεις του iPhone 15 Pro Max πίσω κατά τέσσερις εβδομάδες, σύμφωνα με τον 9to5Mac, ο οποίος ανέφερε το «σημείωμα του κύριου αναλυτή μετοχών».

Η ανακοίνωση της σειράς iPhone 15 της Apple είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, με τις προπαραγγελίες να ανοίγουν στις 15 Σεπτεμβρίου και οι παραδόσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν επτά ημέρες αργότερα. Ωστόσο, με την αναμενόμενη καθυστέρηση τριών έως τεσσάρων εβδομάδων, οι παραδόσεις Pro Max θα μπορούσαν να προωθηθούν μεταξύ 6 και 13 Οκτωβρίου.

Οι καθυστερήσεις στην παραγωγή δεν είναι κάτι καινούργιο για την Apple . Το iPhone XR έφτασε αργότερα από τη σειρά XS λόγω καθυστερημένων αποστολών εξαρτημάτων στην Pegatron. Το ίδιο συνέβη δύο χρόνια αργότερα με το iPhone 12 mini και το iPhone 12 Pro Max.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *