Samsung Galaxy Z Fold3: λαμβάνει ενημέρωση One UI 5.1.1

Samsung Galaxy Z Fold3: λαμβάνει ενημέρωση One UI 5.1.1

H Samsung επίσημα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του One UI 5.1.1. Ξεκίνησε από το Galaxy Z Fold4. Το One UI 5.1.1 είναι η έκδοση που κυκλοφόρησε στο νέο Galaxy Z Fold5 και το Flip5, και φέρνει ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες που θα μπορούσαν να αποδειχθούν αρκετά χρήσιμες.

Η Samsung υποσχέθηκε ότι και το Fold3 και το Flip3 θα λάβει μια ενημέρωση στο One UI 5.1.1 σε εύθετο χρόνο και η διάθεση ξεκίνησε σήμερα σε Ευρώπη και Ασία.

Η νέα έκδοση είναι F926BXXU5FWH5 για το Fold3 και F711BXXU6FWH3 για το Flip3. Με την ενημέρωση, λαμβάνετε το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας του Αυγούστου 2023 και ένα σωρό νέα πράγματα.

Τόσο το Fold3 όσο και το Flip3 λαμβάνουν καλύτερες προεπισκοπήσεις εφαρμογών στην οθόνη “Πρόσφατα”. Επίσης, έναν ευκολότερο τρόπο εναλλαγής από την αναδυόμενη προβολή σε διαχωρισμένη οθόνη και τη δυνατότητα επαναφοράς των αναδυόμενων παραθύρων που έχουν κολλήσει στην άκρη της οθόνης. Επιπλέον, περισσότερες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Flex Mode και την προσαρμόσιμη γραμμή εργαλείων Flex Mode με βελτιωμένα στοιχεία ελέγχου πολυμέσων Flex Mode.

Η δυνατότητα Γρήγορης κοινής χρήσης έχει βελτιωθεί . Παράλληλα, το Samsung Health λαμβάνει καλύτερη εκπαίδευση ύπνου, μετρήσεις θερμοκρασίας δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου, καθώς και βελτιωμένες περιλήψεις προπόνησης, στόχους, ανταμοιβές και σήματα.

Υπάρχουν πλέον περισσότερα στυλ ημερομηνίας και ώρας για υδατογραφήματα στην εφαρμογή Κάμερα, βελτιωμένες προεπισκοπήσεις επανεξέτασης, ευκολότερα στην εφαρμογή εφέ , Επίσης, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε φίλτρα και τόνους από τη μια εικόνα στην άλλη.

Μπορείτε να κάνετε μεταφορά και απόθεση με δύο χέρια. Στο Device Care βελτιώθηκε η διαχείριση μνήμης και το My Files εμφανίζει πληροφορίες προσωρινής μνήμης εφαρμογών.

Το Fold3 λαμβάνει μερικά πρόσθετα καλούδια, όπως μια βελτιωμένη διάταξη Flex Mode για τις λειτουργίες Pro της κάμερας. Υπάρχει μια νέα δυνατότητα για την επιλογή πολλών εικόνων στο Capture View και μπορείτε να τοποθετήσετε το S Pen πάνω από ένα αιωρούμενο εικονίδιο εφαρμογής για να δείτε μια προεπισκόπηση της εν λόγω εφαρμογής.

Ως συνήθως με τις ενημερώσεις, λάβετε υπόψη ότι η διάθεση μπορεί να είναι σταδιακή, επομένως μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες (ή περισσότερες) για να φτάσουν οι νέες εκδόσεις σε όλες τις μονάδες Fold3 και Flip3 εκεί έξω στη φύση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *