Apple iPhone15: Πότε γίνεται η παρουσίαση του

Apple iPhone15: Πότε γίνεται η παρουσίαση του

Οι φήμες μέχρι τώρα έδειχναν την 12 Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία της επόμενης μεγάλης εκδήλωσης αποκάλυψης της Apple. Τώρα , αυτό έγινε επίσημο.

Η σειρά iPhone 15 θα ανακοινωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. PT. Όπως πάντα, αυτό θα μεταδοθεί διαδικτυακά στο apple.com καθώς και στην εφαρμογή Apple TV.

Apple officially announces September 12 launch event for the iPhone 15

Το tagline/λέξη που επέλεξε η Apple σε αυτήν την περίπτωση είναι “Wonderlust”, ένα παιχνίδι με τη λέξη “wanderlust”, που σημαίνει “μια έντονη επιθυμία για ταξίδια”.

Και τα τέσσερα νέα iPhone θα έχουν θύρες USB-C χάρη στην πρόσφατη νομοθεσία της ΕΕ που τις επιβάλλει. Το iPhone 15 Pro Max / Ultra θα είναι η πρώτη συσκευή της Apple που διαθέτει κάμερα ζουμ περισκοπίου. Και τα δύο μοντέλα Pro αναμένεται να έχουν βάση από τιτανίου και όχι ανοξείδωτο χάλυβα. Ολόκληρη η σειρά θα αντικαταστήσει τον διακόπτη σίγασης με έναν προγραμματιζόμενο”Κουμπί δράσης”, και το Dynamic Island θα εμφανίζεται και σε όλα αυτά.

Η Apple μπορεί επίσης να επιλέξει να ανανεώσει τη σειρά AirPods της για να τους δώσουμε θύρες USB-C επισης. Το Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και αυτά στο event.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *