Microsoft SharePoint : Νέες δυνατότητες

Microsoft SharePoint : Νέες δυνατότητες

Το Microsoft SharePoint επιτρέπει ήδη στους επιχειρηματίες και τους εταιρικούς χρήστες να δημιουργούν ιστότοπους για την ενημέρωση των πελατών σχετικά με τα προϊόντα τους. Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα για το SharePoint News . Αυτή επιτρέπει στις εταιρείες να μετατρέπουν αναρτήσεις ειδήσεων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Στην συνέχεια, μπορούν να σταλούν σε ενδιαφερόμενα μέρη ως ενημερωτικά δελτία, ειδοποιήσεις και άλλα.

Σε μια ανάρτηση στο blog, η Microsoft δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι για τη δημιουργία άρθρων του SharePoint News θα μπορούν πλέον να επιλέγουν ένα πρότυπο “Made for email”. Μόλις το άτομο ολοκληρώσει την ανάρτηση ειδήσεων, μπορεί επίσης να το στείλει ως email.

Η Microsoft πρόσθεσε:

Η αποστολή μιας σελίδας ως email δεν θα αλλάξει τα υπάρχοντα δικαιώματα ιστότοπου . Επίσης, η αποστολή μιας σελίδας ως email δεν θα δώσει στους παραλήπτες σας πρόσβαση στην αρχική σελίδα, εάν δεν την έχουν ήδη. Μπορείτε να σκεφτείτε την αποστολή αλληλογραφίας μέσω email σαν να κάνετε κάποιον ένα φωτοαντίγραφο μιας σελίδας σε ένα βιβλίο. Μπορούν να διαβάσουν αυτή τη σελίδα, αλλά τίποτα άλλο στο βιβλίο.

Αυτή η νέα δυνατότητα διατίθεται τώρα στους πελάτες της SharePoint Targeted Release. Θα είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες του SharePoint έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να δείτε μια πλήρη επίδειξη της δυνατότητας δημιουργίας email του SharePoint NewsΤο κανάλι της Microsoft SharePoint στο YouTubeμεγάλο.

Επίσης, η μέτρηση των προβολών για τις ειδήσεις του SharePoint θα περιλαμβάνει πλέον και προβολές του ίδιου άρθρου στην έκδοσή του μέσω email.

Η Microsoft έχει ήδη σχέδια να βάλει τεχνητή νοημοσύνη Copilot για πελάτες του SharePoint. Θα τους επιτρέψει να δημιουργήσουν σελίδες ή τοποθεσίες του SharePoint με λίγες μόνο προτροπές κειμένου, οπότε η τοποθεσία ή η σελίδα μπορεί να επεξεργαστεί αργότερα. Το Copilot για το SharePoint αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2023 σε δημόσια έκδοση προεπισκόπησης. Η Microsoft έχει επίσης σχέδια να συμπεριλάβει ένα νέο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας για χρήστες του SharePoint στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *