Google Chat : εκκινεί την έκδοση beta

Google Chat : εκκινεί την έκδοση beta

H Google ανακοίνωσε μια σημαντική ανανέωση της διαδικτυακής υπηρεσίας Chat. Είναι η πρόσβαση στη λειτουργία Duet AI της Google για απάντηση σε ερωτήσεις μέσω αρχείων Google Workspace. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό που έχει το Chat αυτή την εβδομάδα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία beta μιας νέας λειτουργίας. Αυτή θα επιτρέπει στα μηνύματα από το Google Chat να αποστέλλονται αυτόματα σε άλλες υπηρεσίες συνομιλίας όπως Microsoft Teams.

Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα κακά νέα είναι ότι η νέα δυνατότητα θα απαιτεί συνδρομή στην υπηρεσία διαλειτουργικότητας Milo. Η Google δήλωσε:

Γνωρίζουμε ότι η επικοινωνία και η συνεργασία γίνονται μέσω πολλαπλών καναλιών και εργαλείων. Αυτό μπορεί να προκαλέσει χαμένα μηνύματα και μια απογοητευτική εμπειρία παρακολούθησης πολλαπλών εργαλείων συνομιλίας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαζόμαστε με τη Mio. Μπορείτε να αξιοποιήσετε το Mio για να δημιουργήσετε μια απρόσκοπτη εμπειρία ανάμεσα στο Chat και τα διάφορα εργαλεία που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας.

Στο επίσημο ιστολόγιο της Milo υπάρχουν πληροφορίες για το πώς θα λειτουργήσει αυτό. Οι χρήστες του Google Chat θα μπορούν να πληκτρολογούν μηνύματα και να τα στέλνουν αυτόματα στους λογαριασμούς τους στο Microsoft Teams, στο Slack, στο Webex και στο Zoom Team Chat. Προσθέτει:

Οι χρήστες του Google Chat θα μπορούν να παραμείνουν στο Google Chat ενώ στέλνουν μηνύματα σε συναδέλφους μεταξύ πλατφορμών σε απευθείας μηνύματα, διαστήματα και ομαδικές συνομιλίες. Λειτουργίες όπως η ασφαλής κοινή χρήση αρχείων, η επεξεργασία και η διαγραφή μηνυμάτων, τα emoji, τα GIF, οι αντιδράσεις και τα μηνύματα με νήματα υποστηρίζονται σε όλες τις πλατφόρμες.

Οι επαγγελματικοί λογαριασμοί Google Workspace μπορούν να εγγραφούν για να συμμετάσχουν στη δοκιμή beta της δυνατότητας διαλειτουργικότητας Chatστο site του Milo. Μπορούν επίσης να συζητήσουν την τιμολόγηση για το χαρακτηριστικό. Η Google και η Milo σχεδιάζουν να κάνουν τη λειτουργία γενικά διαθέσιμη σε όλους τους επιχειρηματικούς της χρήστες κάποια στιγμή στις αρχές του 2024.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *