Android 14: οι νέες αλλαγές

Android 14: οι νέες αλλαγές

Το Android 14 μπορεί επιστρέψει σε γραφικά όπως αποκαλύφτηκε σε μια αναφορά για την τελευταία έκδοση beta.

Η νέα σημαία “widget_on_keyguard” δείχνει ότι η Google εργάζεται για την επαναφορά γραφικών στοιχείων στην οθόνη κλειδώματος. Ωστόσο, μπορεί τελικά να είναι μια αποκλειστική λειτουργία Pixel.

Φαίνεται αρχικά, λογικό για την Google να επαναφέρει τη δυνατότητα . Ειδικά, από τη στιγμή που η Apple εφάρμοσε τα widgets της στην οθόνη κλειδώματος iOS πέρυσι.

Επίσης, η τελευταία έκδοση beta σάς επιτρέπει να αλλάξετε τις συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος. Αυτά που βρίσκονται στην κάτω αριστερή και δεξιά γωνία της οθόνης. Η λειτουργία εντοπίζεται και πάλι σε τηλέφωνα Pixel. Επομένως, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα το αποκτήσουν και άλλα τηλέφωνα Android 14.

Τώρα , μπορείτε να έχετε την εφαρμογή Κάμερα, την εναλλαγή για τη λειτουργία Μην ενοχλείτε, τον φακό, την εφαρμογή Google Home . Επίσης, υπάρχει η εναλλαγή σίγασης, ο σαρωτής κώδικα QR, το Πορτοφόλι ή η άμεση εγγραφή βίντεο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στο μενού Ταπετσαρίες και στυλ στις Ρυθμίσεις, να επιλέξετε Κλείδωμα οθόνης και να βρείτε το υπομενού Συντομεύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *