Microsoft Windows 11 23H2:  θα κυκλοφορήσει το 4ο τρίμηνο του 2023

Microsoft Windows 11 23H2: θα κυκλοφορήσει το 4ο τρίμηνο του 2023

H Microsoft στις ανακοινώσεις την Πέμπτη περιλάμβανε τις νέες δυνατότητες για τα Windows 11, τον βοηθό τεχνητής νοημοσύνης του Copilot, νέες ενημερώσεις για την Εξερεύνηση αρχείων, τη γραμμή εργασιών και πολλά άλλα.

Υπήρχαν οι προβλέψεις οτι οι ενημερώσεις επρόκειτο να κυκλοφορήσουν και να επισημανθούν ως η μεγάλη ενημέρωση 23H2 για τα Windows 11. Ωστόσο, η Microsoft διευκρίνισε αργότερα ότι αυτό δεν συνέβαινε. Στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι νέες δυνατότητες και βελτιώσεις θα κυκλοφορήσουν ως ενημέρωση στην τρέχουσα έκδοση 22H3 των Windows 11.

Όπως φαίνεται , η νέα ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη λίγο αργότερα από ό,τι πιστεύαμε. Η Microsoft αναφέρει στην ακόλουθη σημείωση:

Στις 26 Σεπτεμβρίου, το Copilot στα Windows θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο του 2023 στην προαιρετική ενημέρωση μη ασφαλείας για τα Windows 11, έκδοση 22H2. Αργότερα θα συμπεριληφθεί στα Windows 11, έκδοση 23H2 η οποία θα κυκλοφορήσει το 4ο τρίμηνο αυτού του ημερολογιακού έτους.

Αυτό δείχνει ότι η ενημέρωση των Windows 11 22H2 θα αρχίσει να κυκλοφορεί στους χρήστες με τον ίδιο τρόπο που η Microsoft κυκλοφόρησε την ενημέρωση Moment 3. Η Microsoft αποστέλλει μη ασφαλείς προαιρετικές ενημερώσεις ή ενημερώσεις C την τελευταία εβδομάδα κάθε μήνα, με γενική διαθεσιμότητα την επόμενη Τρίτη ενημέρωσης κώδικα.

Όσο για τα Windows 11 έκδοση 23H2, πιθανότατα θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο του 2023, φέρνοντας στους πελάτες τις υπόλοιπες προγραμματισμένες δυνατότητες. Η προσέγγιση της Microsoft για την ενημέρωση των Windows 11 το 2023 και η έλλειψη σωστής επικοινωνίας είναι κάπως συγκεχυμένη και ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα κάνει τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *