Micron : νέο εργοστάσιο ημιαγωγών στην Ινδία

Micron : νέο εργοστάσιο ημιαγωγών στην Ινδία

Η Micron θα δημιουργήσει νέα μονάδα ημιαγωγών στην Ινδία. Το κόστος κοστίσει στην εταιρεία 2,75 δισεκατομμύρια δολάρια (22.500 INR crore). Η επένδυση θα γίνει για συναρμολόγηση τσιπ και εγκατάσταση δοκιμών και θα γίνει στο Sanand του Γκουτζαράτ. Το συγκρότημα κατασκευάζεται από την Tata Projects.

Η εγκατάσταση θα επικεντρωθεί στη μετατροπή των πλακιδίων σε πακέτα Ball Grid Array (BGA), μονάδες μνήμης και μονάδες στερεάς κατάστασης.

Η εγκατάσταση είναι γνωστή ως Μονάδα Συναρμολόγησης, Δοκιμών, Σήμανσης και Συσκευασίας (ATMP) . Θα βρίσκεται σε βιομηχανικό πάρκο έξω από την πόλη με έκταση 93 στρεμμάτων

Το έργο θα δημιουργήσει 5.000 άμεσες ευκαιρίες απασχόλησης και επιπλέον 15.000 προοπτικές απασχόλησης στην κοινότητα τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο υπουργός Επικοινωνίας και η It Ashwini Vaishnaw ανέφεραν στο προφίλ τους στο Facebook ότι αυτή είναι μια επιτυχία της δέσμευσης της κυβέρνησης . Προηγουμένως, ο πρωθυπουργός Modi υποσχέθηκε έως και 50% κρατική υποστήριξη σε όλες τις εταιρείες που επιθυμούν να δημιουργήσουν καταστήματα στην Ινδία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *