Capcom : θα απέρριπτε προσφορά  από τη Microsoft

Capcom : θα απέρριπτε προσφορά από τη Microsoft

Εκτός από την Activision-Blizzard, η Microsoft έχει αποκτήσει και άλλα δημοφιλή στούντιο παιχνιδιών. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ με την Capcom.

Ο COO της Capcom, Haruhiro Tsujimoto, σχολίασε την προσέγγιση της εταιρείας για συγχωνεύσεις και εξαγορές στο εξελισσόμενο τοπίο της βιομηχανίας παιχνιδιών

Ο Tsujimoto δήλωσε ότι η Capcom ήταν κάποτε στόχος συγχώνευσης. Ωστόσο, η εταιρεία προτιμά πλέον την οργανική ανάπτυξη από τις αγορές από εξωτερικές εταιρείες. Πιστεύει ότι η ανάπτυξη ταλέντων εσωτερικά για την εκτέλεση μακροπρόθεσμων στρατηγικών ανάπτυξης είναι σημαντική.

Το Bloomberg ρώτησε απευθείας τον Tsujimoto εάν η Capcom θα δεχόταν μια προσφορά εξαγοράς από τη Microsoft. Ο Tsujimoto αρνήθηκε με σεβασμό . Πιστεύει ότι η Capcom πρέπει να παραμείνει ισότιμος εταίρος αντί να εξαγοραστεί.

Τα σχόλια σηματοδοτούν τη δέσμευση της Capcom για ανεξαρτησία καθώς η ενοποίηση επιταχύνεται στον κλάδο. Ταυτόχρονα, ο Tsujimoto αναγνώρισε την αξία των εξωτερικών συνεργασιών για την υποστήριξη των στόχων της εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *