Spotify : προσθέτει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης 

Spotify : προσθέτει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης 

Η υπηρεσία ροής ήχου Spotify ανακοίνωσε ότι λανσάρει μια λειτουργία φωνής που δημιουργείται από AI, αλλά μια που υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιηθεί για καλό, όχι για κακό.

Το Spotify αποκάλυψε ότι αρχίζει να εφαρμόζει τη λειτουργία Voice Translation AI σε πολλά podcast του. Η λειτουργία θα επιτρέπει σε άτομα σε άλλες χώρες και γλώσσες να ακούν τις εγγενείς εκδόσεις αυτών των podcast. Ο οικοδεσπότης θα μιλάει σαν να χρησιμοποιεί αυτές τις γλώσσες.

Το Spotify δήλωσε ότι χρησιμοποιεί τεχνολογία από το OpenAI.

Spotify

Η νέα τεχνολογία κυκλοφορεί σιγά σιγά, με το Spotify να δηλώνει ότι γνωστοί podcasters που έχουν συνεργαστεί για να χρησιμοποιήσουν τις φωνές τους για αυτό το πρόγραμμα. Θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ισπανικών, γαλλικών και γερμανικών εκδόσεων της φωνής τους για επιλεγμένα επεισόδια podcast.

Οι ακροατές του Spotify μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα μεταφρασμένα podcast στην προβολή “Παίζει τώρα”. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο ειδικό Κέντρο φωνητικών μεταφράσεων για να ακούσετε αυτά τα επεισόδια. Περισσότερα θα προστεθούν στο hub στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων επεισοδίων του επερχόμενου και ανώνυμου podcast από τον πρώην παρουσιαστή της Daily Show, Trevor Noah.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *