Apple iOS 17.0.2 : Μόλις κυκλοφόρησε

Apple iOS 17.0.2 : Μόλις κυκλοφόρησε

Το iOS 17.0.2 και το iPadOS 17.0.2 της Apple είναι διαθέσιμο από την Τρίτη για όλα τα μοντέλα iPhone. Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει τις σημαντικές επιδιορθώσεις ασφαλείας αλλά διορθώνει ένα άλλο σημαντικό σφάλμα για νέους αγοραστές iPhone.

Ορισμένοι χρήστες που αγόρασαν νέα μοντέλα iPhone 15 ανακάλυψαν ότι δεν μπορούσαν να μεταφέρουν δεδομένα από το παλιό τους iPhone κατά τη διαδικασία εγκατάστασης. Πρέπει να ενημερώσουν το νέο τους iPhone 15 ή 15 Pro στο iOS 17.0.2 ως μέρος της διαδικασίας εγκατάστασης. Αυτή η μεταφορά για ορισμένους χρήστες δεν συνέβη και έπρεπε να συνδέσουν το iPhone σε Mac για να κατεβάσουν την ενημέρωση. Η επαναφορά από ένα αντίγραφο ασφαλείας iCloud λειτουργούσε πάντα, αλλά λαμβάνετε μια ταχύτερη και πιο ολοκληρωμένη μεταφορά απευθείας από την παλιά σας συσκευή.

Η ενημέρωση iOS 17.0.02 διορθώνει αυτό το σφάλμα για iPhone, ενώ το iPadOS 17.0.2 διορθώνει το ίδιο σφάλμα μεταφοράς δεδομένων εγκατάστασης για iPad.

Για να ενημερώσετε το iPhone ή το iPad σας, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και στη συνέχεια Γενικά >Αναβάθμιση λογισμικού και πατήστε Ενημέρωση τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *