macOS Sonoma: Ξεκινάει η επίσημη διάθεση του

macOS Sonoma: Ξεκινάει η επίσημη διάθεση του

Το macOS Sonoma είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη ως δωρεάν ενημέρωση λογισμικού για χρήστες Mac. Θα χρειαστείτε ένα MacBook Air, MacBook Pro ή Mac mini 2018 ή νεότερο για να μεταβείτε. Οι κάτοχοι των iMac και Mac Pro του 2019 ή νεότερου έχουν επίσης την δυνατότητα. Τα Mac Pro 2019 και 2023 υποστηρίζονται επίσης όπως και τα μοντέλα Mac Studio του 2022 και 2023. Η παλαιότερη υποστηριζόμενη συσκευή στη λίστα είναι το iMac Pro 2017.

macOS Sonoma official rollout begins

Το macOS Sonoma φέρνει νέα γραφικά στοιχεία αρχικής οθόνης , μια δυνατότητα επικάλυψης παρουσιαστή για τηλεδιάσκεψη, βελτιωμένες λειτουργίες του Safari. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ιστοσελίδων στο dock για μια εμπειρία που μοιάζει περισσότερο με την εφαρμογή. Η λειτουργία παιχνιδιού προσφέρει πιο σταθερούς ρυθμούς καρέ και χαμηλότερη καθυστέρηση εισόδου και ήχου στα ασύρματα χειριστήρια και τα AirPods.

MacOS Sonoma arrives with desktop widgets, improved video conferencing and game mode

Άλλες λειτουργίες στο MacOS Sonoma περιλαμβάνουν νέα και βελτιωμένη αυτόματη διόρθωση, ενημερώσεις υπενθυμίσεων με έξυπνες λίστες παντοπωλείων. Υπάρχει και βελτιωμένη και γρήγορη συμπλήρωση φορμών PDF και σαρώσεις εγγράφων στην εφαρμογή Notes.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *