Samsung Galaxy S24: Ίσως καθυστερήσει 

Samsung Galaxy S24: Ίσως καθυστερήσει 

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει τα smartphone της σειράς Galaxy S24 το επόμενο έτος. Συνήθως , η Samsung πραγματοποιεί την πρώτη της εκδήλωση της χρονιάς τον Μάρτιο, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει αυτή τη φορά.

Η Samsung σχεδιάζει να αυξήσει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του Galaxy S24 έως τον Ιανουάριο του 2024. Η διαρροή ισχυρίζεται ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει τη σειρά Galaxy S24 στις 18 Ιανουαρίου.

Η Samsung δεν έχει αποκαλύψει επίσημα λεπτομέρειες για τη σειρά Galaxy S24. Ωστόσο, έχουμε δει πολλές διαρροές που μας δίνουν μια δίκαιη ιδέα για το τι να περιμένουμε από το επερχόμενο ναυαρχίδα της Samsung. Η Samsung σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον επεξεργαστή Exynos 2400 στην Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη. Στο Καναδά, την Κίνα και τις ΗΠΑ θα συνοδεύονται από Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Το Galaxy S24 θα διαθέτει επίσης έως 16 GB μνήμης RAM και 1 TB αποθήκευση. Όσον αφορά την κάμερα, θα μπορούσαμε να δούμε μια βασική μονάδα 200MP, η οποία θα συνδυαστεί με έναν τηλεφακό και έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό.

Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχει και η σειρά Galaxy S24 με πολύ πιο φωτεινή οθόνη. Το Samsung Galaxy S24 Ultra αναμένεται να έρθει με μια τεράστια οθόνη 6,8 ιντσών , ανάλυση 3120×1440 και φωτεινότητα 2500 nit . Η Samsung μπορεί να έχει κυρτή οθόνη στο Galaxy S24 Ultra, κάτι που θα ήταν σημαντική αλλαγή από τον καμπύλο σχεδιασμό της Samsung.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *