Microsoft: Πότε έρχονται τα “Windows 12”

Microsoft: Πότε έρχονται τα “Windows 12”

Η πλήρης έκδοση των Windows 11 23H2, γίνεται διαθέσιμη σιγά σιγά στο κοινό. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Microsoft ετοιμάζεται για μια σημαντική ενημέρωση που μπορεί ή όχι να χαρακτηρίζεται ως Windows 12.

Η ενημέρωση προέρχεται από ένα στέλεχος της Intel. Η πληροφορία έγινε γνωστή μέσω μιας απομαγνητοφώνησης μιας πρόσφατης εκδήλωσης κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Τεχνολογίας Citi 2023.

Φέρεται να υπάρχει η παρακάτω δήλωση:

“Στην πραγματικότητα πιστεύουμε ότι το ’24 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον πελάτη, ιδίως λόγω της ανανέωσης των Windows. Και εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η εγκατεστημένη βάση είναι αρκετά παλιά . Απαιτεί ανανέωση και πιστεύουμε ότι το επόμενο έτος μπορεί να είναι η αρχή αυτού, δεδομένου του καταλύτη των Windows. Είμαστε λοιπόν αισιόδοξοι για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από το ’24.

Η φράση “Ανανέωση των Windows” είναι σχεδόν σίγουρα μια αναφορά στην επόμενη μεγάλη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Η Microsoft δεν έχει μιλήσει δημόσια για τα μελλοντικά της σχέδια για μια ενημέρωση των Windows. Ωστόσο, μια νέα αναφορά που υποστηρίζει ότι η ανάπτυξη των επόμενων Windows “σημείωσε άνοδο τους τελευταίους δύο μήνες”. Προσθέτει ότι η ενημέρωση βρίσκεται τώρα σε πλήρη ανάπτυξη και θα πρέπει να ολοκληρωθεί κάποια στιγμή στα μέσα του 2024.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *