Microsoft 365 : Νέοι κανόνες κατά του ανεπιθύμητου περιεχομένου της Google

Microsoft 365 : Νέοι κανόνες κατά του ανεπιθύμητου περιεχομένου της Google

Η Microsoft προειδοποίησε τους χρήστες email του Microsoft 365 για τον έλεγχο ταυτότητας των εξερχόμενων μηνυμάτων . Μια κίνηση που προκλήθηκε από την πρόσφατη ανακοίνωση της Google για αυστηρότερους κανόνες κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων για μαζικούς αποστολείς.

“Ρυθμίζοντας τον έλεγχο ταυτότητας email για τον τομέα σας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα μηνύματά σας είναι λιγότερο πιθανό να απορριφθούν ή να επισημανθούν ως ανεπιθύμητα από παρόχους email όπως το Gmail, το Yahoo, το AOL, το Outlook.com”, δήλωσε η ομάδα του Microsoft Defender για το Office 365.

“Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν στέλνετε μαζικά email (email μεγάλου όγκου), καθώς βοηθά στη διατήρηση της δυνατότητας παράδοσης και της φήμης των καμπανιών email σας.”

Η μη τήρηση των πρόσφατα ανακοινωθέντων προτύπων ελέγχου ταυτότητας email μπορεί να οδηγήσει σε απόρριψη email ή στην επισήμανση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Η υπηρεσία Microsoft 365 δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για μαζική αποστολή email. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν ακολουθούν τα όρια αποστολής θα αποκλειστούν ή θα σταλούν σε ειδικές περιοχές υψηλού κινδύνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *