Windows 11 21H2:  δεν υποστηρίζεται πλέον

Windows 11 21H2:  δεν υποστηρίζεται πλέον

Από της 10 Οκτωβρίου , η έκδοση των Windows 11. 21H2 δεν υποστηρίζεται πλέον. Η Microsoft δεν θα κυκλοφορεί μηνιαίες ενημερώσεις με επιδιορθώσεις και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Έτσι, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε και να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση λειτουργιών.

Η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 11 έκδοση 21H2 στο ευρύ κοινό στις 5 Οκτωβρίου 2021. Το λειτουργικό σύστημα πρόσφερε πολλές δυνατότητες και βελτιώσεις που εστιάζουν στην παραγωγικότητα, καλύτερη υποστήριξη εξωτερικής οθόνης, Windows Widgets και άλλα.

Ωστόσο, η υποδοχή ήταν χλιαρή και επισκιάστηκε από τις απαιτήσεις υλικού, καθιστώντας πολλούς υπολογιστές με δυνατότητα αναβάθμισης από τα Windows 10 σε 11. Επιπλέον, πολλοί χρήστες περιφρονούσαν ανοιχτά την επανασχεδιασμένη γραμμή εργασιών και το μενού Έναρξη.

Η Microsoft χρειάστηκε δύο χρόνια για να τελειοποιήσει τα Windows 11 και να αντιμετωπίσει τα μεγαλύτερα εμπόδια στο τελευταίο της λειτουργικό σύστημα. Η τελευταία έκδοση των Windows 11, 22H2 και η ενημέρωση της δυνατότητας “Moment 4” είναι πολύ καλύτερα και πιο φιλικά προς το χρήστη.

Εάν ο υπολογιστής σας εξακολουθεί να είναι σε Windows 11 έκδοση 21H2, μπορείτε να ενημερώσετε το 22H2 και την ενημέρωση Moment 3. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το Moment 4, μια προαιρετική ενημέρωση χωρίς ασφάλεια με πολλές αναμενόμενες λειτουργίες. Αυτές είναι η ανασυγκρότηση της γραμμής εργασιών, ένα επανασχεδιασμένο ρυθμιστικό έντασης, εγγενή στοιχεία ελέγχου RGB, Copilot και άλλα. Η Microsoft θα ενημερώσει αυτόματα τους περισσότερους χρήστες των Windows 11 στην ενημέρωση Moment 4 τον Νοέμβριο του 2023

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει τα Windows 11 έκδοση 23H2 με σχεδόν μηδενικές αλλαγές. Θα λάβει υποστήριξη δύο ετών όπως η αρχική έκδοση και η έκδοση 22H2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *