Google: Έρχονται emoji στο Gmail

Google: Έρχονται emoji στο Gmail

Η χρήση Google emoji για την επικοινωνία με άλλους δεν είναι καν καινούργιο. Τα emoji αποτελούν μέρος οποιασδήποτε επικοινωνίας πια.

Μέχρι τώρα, η Google δεν είχε υποστήριξη για την αποστολή αντιδράσεων emoji στον ιστότοπό της για υπολογιστές Gmail ή στις εφαρμογές της για κινητά. Αυτό θα αλλάξει. Η Google αποκάλυψε ότι τα emoji θα κυκλοφορήσουν σε χρήστες Gmail τόσο για κινητά όσο και για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Η ανάρτηση ιστολογίου της Google :

Από αυτόν τον μήνα, όσοι έχουν προσωπικούς λογαριασμούς Gmail θα βλέπουν ένα εικονίδιο χαμογελαστό πρόσωπο να εμφανίζεται κάτω από τα μηνύματά τους σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Κάντε κλικ σε αυτό για να επιλέξετε ένα emoji από το μενού και, στη συνέχεια, απλώς πατήστε ένα για αποστολή. Ή αν κάποιος άλλος παραλήπτης έχει ήδη απαντήσει με το emoji, απλώς κάντε κλικ σε αυτό για να στοιβάξετε.

Εάν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail με μια αντίδραση emoji από άλλο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , θα λάβετε και την αντίδραση emoji σε ξεχωριστά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Google έχει ήδη ανακοινώσει την προσθήκη αντιδράσεων emoji στα Φύλλα Google . Επομένως, η προσθήκη αυτού του είδους υποστήριξης για τα μηνύματα του Gmail φαίνεται να είναι κάτι το πιθανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *