Google Messages : επιτρέπει αποστολή φωνητικών μηνυμάτων

Google Messages : επιτρέπει αποστολή φωνητικών μηνυμάτων

Η Google κυκλοφορεί την πιο πρόσφατη ενημέρωση στην εφαρμογή Messages Wear OS. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι επιτρέπει την αποστολή φωνητικών μηνυμάτων. Αυτή είναι μια από εκείνες τις λειτουργίες που θα έπρεπε να είχαν εφαρμοστεί εδώ και πολύ καιρό με άλλες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η Google παρουσίασε μια νέα δροσερή ενημέρωση στην εφαρμογή της στην πλατφόρμα Wear OS. Η εφαρμογή διαθέτει πλέον επανασχεδιασμό διεπαφής χρήστη για να ταιριάζει με την αισθητική του Android 14. Μόλις αγγίξετε το μήνυμα στο οποίο θέλετε να απαντήσετε, θα σας καλωσορίσουν με τρία εικονίδια – emoji, πληκτρολόγιο και ένα μικρόφωνο στη μέση. Πατώντας στο μικρόφωνο θα μπορέσετε να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα διάρκειας 59 δευτερολέπτων και να το στείλετε ως απάντηση.

Screenshots from the new UI
Screenshots from the new UI
Screenshots from the new UI
Screenshots from the new UI

Μπορούσατε να στέλνετε μόνο προκαθορισμένες σύντομες απαντήσεις ή να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το πληκτρολόγιο οθόνης του ρολογιού σας.

Το WhatsApp έχει παρόμοια λειτουργία από τότε που παρουσίασε για πρώτη φορά την εφαρμογή της που βασίζεται στο Wear OS. Ωστόσο , η Google που την εφαρμόζει για τα Μηνύματα θα μπορούσε να προκαλέσει ένα κύμα άλλων υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων που κάνουν το ίδιο. Ακούγεται σαν ένα προφανές χαρακτηριστικό που έχουμε, αλλά δεν το βλέπουμε ακόμη να εφαρμόζεται σε περισσότερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *