Oppo Find N3: Πότε κυκλοφορία παγκόσμια

Oppo Find N3: Πότε κυκλοφορία παγκόσμια

Το Oppo Find N3 Flip παρουσιάστηκε τον Αύγουστο αλλά μόνο για την Κίνα. Τώρα , ήρθε η ώρα για το παγκόσμιο ντεμπούτο, το οποίο έχει ήδη προγραμματιστεί να φτάσει στην Ινδία σήμερα. Η εταιρεία προγραμμάτισε μια εκδήλωση για τις 19 Οκτωβρίου στη Σιγκαπούρη. Είναι πολύ πιθανό να δούμε την ανακοίνωση του Find N3 που εντοπίστηκε σε μερικές διαρροές αυτή την εβδομάδα.

Έχουμε όλες τις πληροφορίες για το τηλέφωνο – τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, chipset Dimensity 9200+ και συνδυασμός κάμερας κύριας 50 MP + τηλεφακός 32 MP + 48 MP.

Το τελευταίο άγνωστο είναι πόσο θα κοστίσει το τηλέφωνο . Αναμένουμε μια τιμή πολύ μεγαλύτερη από την τιμή των 1.000 $ στην Κίνα, όπου τα τηλέφωνα είναι παραδοσιακά φθηνότερα.

Oppo Find N3
Oppo Find N3
Oppo Find N3

Το Oppo Find N3 θα είναι πιθανό να παρουσιαστεί και αυτό στην εκδήλωση. Θα έχει μια τεράστια περιοχή κάμερας στο πίσω μέρος με τηλεφακό περισκοπίου και επωνυμία Hasselblad.

Αναμένουμε από το τηλέφωνοείναι αρκετά παρόμοια με το OnePlus Open με OLED 7,8” στο εσωτερικό, 6,3” OLED στο εξωτερικό και chipset Snapdragon 8 Gen 2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *