Netflix : Game streaming  και στις  ΗΠΑ

Netflix : Game streaming και στις ΗΠΑ

H υπηρεσία ροής παιχνιδιών της Netflix ξεκίνησε τον Αύγουστο στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, η εταιρεία ενημέρωσε ότι η δοκιμή έχει τώρα επεκτείνει την περιορισμένη δοκιμή και στις ΗΠΑ.

Για τις ΗΠΑ, θα προσφέρει μόνο δύο παιχνίδια για δοκιμή στην υπηρεσία ροής: το Oxenfree και το Molehew’s Mining Adventure. Εάν θέλετε να λάβετε μέρος στη δοκιμή, μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια σε τηλεοράσεις μεγάλης οθόνης με μια εφαρμογή smartphone ως χειριστήριο.

Η δοκιμή παιχνιδιού ροής υποστηρίζεται από τις ακόλουθες τηλεοράσεις και πλατφόρμες ροής:

  • Προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων ροής Amazon Fire TV
  • Chromecast με Google TV
  • Τηλεοράσεις LG
  • Τηλεόραση Nvidia Shield
  • Συσκευές και τηλεοράσεις Roku
  • Smart TV της Samsung
  • Walmart ONN

Η επέκταση αυτής της νέας υπηρεσίας ροής παιχνιδιών από το Netflix θα μπορούσε τελικά να προσφέρει κάποιο ανταγωνισμό για την υπηρεσία Xbox Cloud Gaming της Microsoft . Θα μπορούσε επίσης να είναι ανταγωνισμός για το NVIDIA GeForce Now και το Amazon Luna.

Την ίδια μέρα που το Netflix ανακοίνωσε αυτήν την επέκταση στις ΗΠΑ , η Wall Street Journal έχει μια νέα αναφορά για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας. Ενώ σαν streamer έχει προσφέρει παιχνίδια για κινητά για το κοινό του, είχε συζητήσεις για την προσθήκη ενός παιχνιδιού από το Rockstar’s Grand Theft Auto franchise.

Το Netflix πιστεύει πολύ στην προσθήκη παιχνιδιών για την αύξηση του αριθμού των συνδρομητών. Η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγοι συνδρομητές του Netflix φαίνεται να γνωρίζουν αυτή την υπηρεσία. Δηλαδή , ότι μπορούν να κατεβάσουν και να παίξουν παιχνίδια χωρίς επιπλέον κόστος. Θα χρειαστεί πολύ περισσότερη διαφήμιση και μάρκετινγκ για αυτήν τη δυνατότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *