Microsoft Teams Public Preview :τι νέο προσφέρει

Microsoft Teams Public Preview :τι νέο προσφέρει

Η Microsoft προσθέτει μερικούς νέους τρόπους για τα άτομα που εκτελούν συσκέψεις στο Microsoft Teams . Μια από αυτές είναι να ελέγχουν ορισμένα δεδομένα σχετικά με το πώς αντέδρασαν τα μέλη αυτών των συσκέψεων μετά το τέλος της εκδήλωσης. Οι νέες δυνατότητες διατίθενται σε άτομα που χρησιμοποιούν τη έκδοση Microsoft Teams Public Preview, μαζί με χρήστες στοχευμένης έκδοσης του Microsoft 365 που διαθέτουν άδεια Premium.

Στο ιστολόγιο του Microsoft 365 Insider, η εταιρεία δήλωσε:

Οι πληροφορίες για τη δέσμευση είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για να εκτιμηθεί το ενδιαφέρον για το θέμα που καλύπτεται καθώς και η καταλληλότητα της μορφής και της δομής της συνάντησης. Οι διοργανωτές συσκέψεων μπορούν πλέον να συλλέγουν και να προβάλλουν δεδομένα αφοσίωσης σε σύσκεψη. Αυτά περιλαμβάνουν συνολικές αντιδράσεις, σηκωμένα χέρια, ενεργοποιημένες κάμερες και πολλά άλλα στην καρτέλα Συμμετοχή μετά από μια σύσκεψη ή ένα διαδικτυακό σεμινάριο.

Microsoft teams

Το νέο χαρακτηριστικό είναι αρκετά απλό να το ελέγξετε. Οι χρήστες που έχουν οργανώσει μια σύσκεψη μπορούν να μεταβούν σε αυτήν τη σύσκεψη και στη συνέχεια να κάνουν κλικ στο εικονίδιο Chat . Στη συνέχεια μπορούν να κάνουν κλικ καρτέλα Παρουσία για να λάβετε στατιστικά στοιχεία όπως η ώρα έναρξης και λήξης της σύσκεψης και ο μέσος χρόνος παρακολούθησης.

Για πιο λεπτομερή στατιστικά από τη συνάντηση, όπως ο αριθμός των αντιδράσεων, ο αριθμός των σηκωμένων χεριών, ο αριθμός των ατόμων που κατάργησαν τη σίγαση κατά τη διάρκεια της σύσκεψης και τους συμμετέχοντες που είχαν τις κάμερές τους, ο διοργανωτής της σύσκεψης μπορεί να κάνει κλικ στην καρτέλα Engagement .

Προς το παρόν, αυτή η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για τις ομάδες στον ιστό, μέσω των προγραμμάτων περιήγησης Microsoft Edge και Google Chrome. Οι καρτέλες παρουσίας και αφοσίωσης θα προστεθούν στην εφαρμογή Windows και Mac Teams κάποια στιγμή “σύντομα”, σύμφωνα με την ανάρτηση ιστολογίου, αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα πότε θα προστεθεί αυτή η δυνατότητα σε αυτές τις εφαρμογές.

Η Microsoft σημειώνει επίσης ότι εάν οποιοσδήποτε συμμετέχων στη σύσκεψη του Teams αποφασίσει να εξαιρεθεί από τη ρύθμιση Attendance Report στην εφαρμογή, οι καταστάσεις αφοσίωσης δεν θα εμφανίζονται στην καρτέλα Συμμετοχή μετά τη συνάντηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *