Windows 11 : σε περισσότερες από 400 εκατομμύρια συσκευές

Windows 11 : σε περισσότερες από 400 εκατομμύρια συσκευές

Σύμφωνα με έρευνα, το Microsoft Windows 11 ξεπέρασε το όριο των 400 εκατομμυρίων ενεργών συσκευών. Αυτός είναι ένας εκπληκτικά υψηλός αριθμός που ξεπερνά τις αρχικές προσδοκίες της εταιρείας.

Η ανάπτυξή των Windows 11 είναι αναπάντεχα πιο αργή από αυτή του προκατόχου τους. Τα Windows 10 ήταν μια δωρεάν ενημέρωση για πελάτες Windows 7 και 8.1 χωρίς αυστηρές απαιτήσεις υλικού. Εξάλλου, η Microsoft δημιούργησε μια τεχνητή αίσθηση του επείγοντος ισχυριζόμενη ότι η ενημέρωση είναι δωρεάν μόνο για τον πρώτο χρόνο. Αυτό ενθάρρυνε περισσότερους ανθρώπους να προχωρήσουν στην εγκατάσταση νωρίς, παρόλο που η δωρεάν αναβάθμιση ήταν διαθέσιμη για οκτώ χρόνια..

Τα Windows 11, από την άλλη πλευρά, έχουν μεγάλες απαιτήσεις υλικού που καθιστούν μη ικανούς υπολογιστές που έχουν πολύ καλό υλικό . Επιπλέον, μερικοί άνθρωποι αντιτίθενται στις αμφιλεγόμενες αλλαγές των Windows 11, όπως το επανασχεδιασμένο μενού Έναρξη, νέα μενού περιβάλλοντος κ.λπ.

Η Microsoft κατάλαβε ότι οι απαιτήσεις υλικού των Windows 11 θα επιβράδυναν την ανάπτυξη του συστήματος, επομένως η εταιρεία έθεσε μέτριες προσδοκίες. Ωστόσο, οι 400+ εκατομμύρια ενεργές συσκευές των Windows 11 είναι πολύ υψηλότερες από ό,τι περίμενε η Microsoft από το λειτουργικό σύστημα.

Τα Windows 11 αναμένεται να φτάσουν το μισό δισεκατομμύριο συσκευές το 2024. Ταυτόχρονα, αναμένουμε τον διάδοχό τους κάπου στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Τα Windows “12” φέρεται να φέρουν σημαντικές αλλαγές στην πλατφόρμα, καλύτερη ενσωμάτωση με το Cloud PC και τεχνητής νοημοσύνης, και αλλαγές διεπαφής χρήστη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *