YouTube: Νέες δυνατότητες

YouTube: Νέες δυνατότητες

Η Google προσθέτει νέες λειτουργίες στην υπηρεσία ροής βίντεο YouTube. Πολλά από αυτές έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους χρήστες τρόπους για να επιταχύνουν την αναπαραγωγή σε ένα βίντεο ή να κλειδώσουν ένα βίντεο.

Στον επίσημο ιστολόγιο YouTube υπάρχουν οι λεπτομέρειες για αυτές τις αλλαγές. Ένα από τα μεγάλα νέα χαρακτηριστικά αφορά τα άτομα που τους αρέσει να παρακολουθούν βίντεο με ταχύτητες μεγαλύτερες από τις κανονικές:

“Όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο είτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης είτε σε πορτραίτο, απλώς πατήστε παρατεταμένα οπουδήποτε στη συσκευή αναπαραγωγής για να αυξήσετε αυτόματα την ταχύτητα αναπαραγωγής σας στο 2x. Μόλις φτάσετε στο μέρος του βίντεο που θέλετε, απλά αφήστε το! Αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε ιστό, tablet και κινητές συσκευές.”

Υπάρχει η νέα λειτουργία κλειδώματος οθόνης . Με αυτή , θα συνεχίσει η αναπαραγωγή του βίντεό σας ακόμα κι αν πατήσετε την παύση ή κάποιο άλλο στοιχείο ελέγχου. Για να το ενεργοποιήσετε, μεταβείτε στο εικονίδιο ρυθμίσεων ενός βίντεο YouTube και πατήστε πάνω του . Στην συνέχεια, πατήστε την επιλογή Κλείδωμα οθόνης. Το βίντεο θα συνεχίσει να παίζει ό,τι κι αν γίνει. Εάν θέλετε να το ξεκλειδώσετε, απλώς πατήστε οπουδήποτε στο βίντεο. Έπειτα, πατήστε για ξεκλείδωμα για να εμφανιστεί το εικονίδιο για να μπορείτε να το πατήσετε.

Μια άλλη νέα λειτουργία που κυκλοφορεί σήμερα σε κινητές συσκευές ονομάζεται σταθερή ένταση. Όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο YouTube στην εφαρμογή για κινητά, αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται αυτόματα Σκοπός είναι να μην υπάρχουν τεράστια σκαμπανεβάσματα στο επίπεδο έντασης ενός βίντεο. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να απενεργοποιηθεί στις ρυθμίσεις ενός βίντεο.

Οι συσκευές Android θα αποκτήσουν μια νέα λειτουργία AI μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αυτή θα επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν ένα τραγούδι που βρίσκεται στο YouTube μόνο από τον χρήστη που παίζει, τραγουδά ή βουίζει μια μελωδία στην εφαρμογή.

Η Google πρόκειται επίσης να καταργήσει την καρτέλα Libary στο YouTube σε κινητά και στον Ιστό. Στη θέση της, θα υπάρχει η νέα καρτέλα You. Εκεί οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν τα βίντεο, τις λίστες αναπαραγωγής, τις λήψεις και τις αγορές που έχουν παρακολουθήσει προηγουμένως. Θα αντικαταστήσει επίσης την καρτέλα Λογαριασμός καθώς θα έχει όλες αυτές τις ρυθμίσεις επίσης.

Και πάλι, οι περισσότερες από αυτές τις νέες δυνατότητες και άλλες θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες, επομένως μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να δείτε αυτές τις αλλαγές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *