Microsoft 365 :  Ειδική έκδοση για τις ΗΠΑ

Microsoft 365 : Ειδική έκδοση για τις ΗΠΑ

Από τον Ιανουάριο, η Microsoft ανακοίνωσε την έκδοση Office 365 Government Secret υπηρεσίες cloud για μέλη της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Σήμερα, αποκαλύφθηκε ότι όσοι εργάζονται στο Πεντάγωνο , χρησιμοποιούν αυτή την νέα και πιο ασφαλή έκδοση.

Η Υπηρεσία Πληροφοριακών Συστημάτων Άμυνας δοκιμάζει την υπηρεσία της Microsoft, την οποία η υπηρεσία ονομάζει DOD365-Secret, από τον Ιανουάριο.

Η επικεφαλής πληροφοριών για την OSD, αποκαλύπτει ότι αυτοί οι εργαζόμενοι έπρεπε να συνεργαστούν στο παρελθόν χρησιμοποιώντας κάποιες ανώνυμες “υπηρεσίες συνομιλίας παλιού σχολείου”. Αυτή η νέα υπηρεσία DOD365-Secret θα πρέπει να λύσει πολλά προβλήματα:

Ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι ότι φέρνει τους πάντες μαζί . Είμαστε όλοι στο Teams και έχουμε την ίδια εμπειρία συνεργασίας όπου μπορούμε να κάνουμε chat και βίντεο. Μπορούμε να συνεργαζόμαστε σε έγγραφα όλα στο Ταυτόχρονα, είμαστε σε θέση να το αποθηκεύσουμε σε περιβάλλον που βασίζεται σε σύννεφο. Τίποτα από αυτά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην απόρρητη πλευρά, αλλά βρισκόμαστε στον γκρεμό να έχουμε όλα αυτά στα χέρια μας.

Τον Ιανουάριο, η Microsoft είπε ότι το Office 365 Secret θα «τρέχει την πιο πρόσφατη ασφάλεια εταιρικού επιπέδου». Πρόσθεσε:

Με εξαιρετικά ευαίσθητα δεδομένα, είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλίζεται ότι τα δεδομένα είναι ασφαλή και ελέγχονται σε πολλές εφαρμογές, συσκευές και φόρτους εργασίας. Συνεργαστήκαμε στενά με τους κυβερνητικούς μας εταίρους για να αναπτύξουμε μια ασφαλή και αξιόπιστη υποδομή για να βοηθήσουμε αυτήν την κρίσιμης σημασίας μεταφορά φόρτου εργασίας από τις εγκαταστάσεις στο cloud.

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία λέξη για το πόσα έχει πληρώσει το Υπουργείο Άμυνας στη Microsoft για την ανάπτυξη αυτής της έκδοσης του Microsoft 365.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *