Twitch : ανακοινώνει νέες δυνατότητες

Twitch : ανακοινώνει νέες δυνατότητες

To Twitch της Amazon πραγματοποιεί την ετήσια κοινοτική εκδήλωση Twitchcon 2023 στο Λας Βέγκας. Εκεί θα ανακοινώσει ορισμένες νέες αλλά και επερχόμενες λειτουργίες και βελτιώσεις που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι οι Ιστορίες. Παρόμοια με τις λειτουργίες Stories που υπάρχουν στο Instagram και το Facebook, το Stories θα επιτρέπει στους δημιουργούς να δημοσιεύουν πολυμέσα που θα εξαφανιστούν μετά από 48 ώρες. Σήμερα, το Twitch ανακοίνωσε σχέδια για προσθήκη περισσότερων λειτουργιών στο Stories. Οι δημιουργοί θα μπορούν “να ανεβάζουν και να κινηματογραφούν σύντομα βίντεο. Επίσης, να προσθέτουν ετικέτες σε άλλους streamers, να προσθέτουν συνδέσμους, gif και δημοσκοπήσεις”.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι το Streaming Together. Θα επιτρέψει σε έως και έξι streamers του Twitch να συνεργάζονται ταυτόχρονα. Παράλληλα, μπορούν να κάνουν streaming από τα δικά τους κανάλια.

Το Twitch δήλωσε:

Σύντομα, μπορείτε απλώς να αντιγράψετε ένα μόνο URL σε μια σκηνή OBS και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Μπορείτε ακόμα να διαμορφώσετε τη σκηνή σας χρησιμοποιώντας μεμονωμένες διευθύνσεις URL για κάθε συμμετέχοντα. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις διατάξεις επισκεπτών για το Stream Together είτε για πλέγμα πλήρους οθόνης είτε για χρήση της λειτουργίας ταινίας. Όλα αυτά χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση URL είτε είστε οικοδεσπότης είτε επισκέπτης.

Η νέα λειτουργία θα μπορεί επίσης να επιτρέπει στους streamers να συνεργάζονται μόνο σε λειτουργία ήχου. Η λειτουργία Stream Together δοκιμάζεται αυτήν τη στιγμή από 150.000 χρήστες και το Twitch λανσάρει τη λειτουργία για όλους τους χρήστες αργότερα το 2023.

Το Twitch αποκάλυψε επίσης ότι θα προσθέσει βελτιώσεις στα Feature Clip που κυκλοφόρησαν νωρίτερα το 2023. Το 2024, θα αφήσει τα κλιπ χαρακτηριστικών να γίνονται “απευθείας από τη ροή δημιουργίας” . Επίσης θα επιτρέπουν σε έναν επόπτη καναλιού Twitch να δημιουργεί επιλεγμένα κλιπ. Το Clip Editor θα έχει επίσης ορισμένες νέες δυνατότητες, όπως την τοποθέτηση κάθετων βίντεο κλιπ στη ροή Discovery ενός καναλιού Twitch και τη δυνατότητα περικοπής και αλλαγής των αναλογιών διαστάσεων ενός βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *