Apple: θα προσθέσει λειτουργίες AI στο iOS

Apple: θα προσθέσει λειτουργίες AI στο iOS

Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια τεχνητής νοημοσύνης της Apple. Ένα από αυτά είναι η προσθήκη χαρακτηριστικών στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος iOS.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple έπεσε απροσδόκητα με την άνοδο της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης. Εκεί φαίνεται να κυριαρχούν Microsoft και Google, μαζί με το OpenAI.

Προηγούμενες φήμες δείχνουν την Apple να δημιουργεί το δικό της LLM, το οποίο έχει το ανεπίσημο όνομα Apple GPT. Ωστόσο, η σημερινή νέα έκθεση μιλά περισσότερο για αυτά τα σχέδια και πώς το LLM θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το 2024.

Η ιστορία προσθέτει επίσης ότι ο επικεφαλής υπηρεσιών της Apple, Eddy Cue, εργάζεται για να προσθέσει λειτουργίες AI στις εφαρμογές παραγωγικότητας της εταιρείας. Η ομάδα του Cue εξετάζει πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η γενετική τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσει τους ανθρώπους να γράφουν σε εφαρμογές.

Και πάλι, αυτό είναι παρόμοιο με αυτό που έχει ήδη κυκλοφορήσει η Microsoft για τις εφαρμογές Word και PowerPoint.

Υπάρχει επίσης μια συζήτηση στο εσωτερικό της Apple σχετικά με το πώς να προσφέρει τις υπηρεσίες AI. Κάποιοι προτιμούν να το έχουν σε συσκευές όπως το iPhone, ενώ άλλοι θα ήθελαν να βασίζεται στο cloud και άλλοι θα μπορούσαν να υποστηρίξουν μια υβριδική λύση. Όποια απόφαση κι αν ληφθεί, φαίνεται ξεκάθαρο ότι η Apple παίζει να καλύψει τη διαφορά με τη Microsoft και την Google σε αυτόν τον τομέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *